syyspäivä työhuoneella

SININEN RANTA

SININEN RANTA

Jussilla ja minulla on nykyään omat projektit.  Mies ahkeroi mökillä syyspuuhissa.   Emme me kuitenkaan täysin erossa ole.  Ajomatka mökiltä kaupunkiin kestää vain 20 minuuttia.   Minä vietän syyspäiviä kaupungissa – alkuviikot Espoossa pojanpoikien parissa, keskiviikkona maalaus- ja grafiikkakurssilla Vanajaveden opistossa ja loppuviikon omalla työhuoneella.  Odottelen taiteilijasisko Maria viikonlopuksi työskentelemään kanssani Paperihuoneen grafiikkapajalle.

Tänään torstaina kävin työhuoneella maalaamassa.  Minulla on tiedossa sopivasti ryhmänäyttelyjä ensi vuoden puolella.  Se kannustaa maalaamaan uusia juttuja.  Olen luopunut – toistaiseksi – struktuuripinnoista.  Keskityn nyt maalaamaan paksuja väripintoja palettiveitsen avulla.  Yritän käyttää entistä heleämpiä sävyjä.  Vaikka mielessä on tarkkakin kuva, lopputulos yllättää aina.  Sen kanssa pitää vain elää ja katsoa, mihin värit johdattavat.

Päivitin myös vanhoja koulutehtäviä.  Öljyväreissä on se hyvä puoli, että aina voi maalata päälle.  Minulla on koulun harjoitustehtävien myötä kiilakehyspohjia loppuiäksi.  Niille on hauska antaa uusi elämä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.