syysaurinkoa kauklahdessa

 

SYKSYN VÄRI ON KELTAINEN

ke 1.10.2014

Vietin syys-lokakuun vaihteessa kolme aurinkoista päivää Espoossa.  Miika päivittää hikipisarat-blogia uuteen turvallisempaan ympäristöön.  Jotta hän saa työrauhan työpäivien päätteeksi, minä osallistun arjen pyöritykseen Lauran apuna.  Se on ilo, sillä pojanpoikia on hauska tavata usein.  Molemmat kiipeävät syliin eivätkä ujostele.

 

PIENI MIES SUURESSA METSÄSSÄ

 

PILLIMEHU MAISTUI METSÄRETKELLÄ

Otson kanssa kävimme metsäretkellä, kun Visa nukkui päiväunia.  Päivät kuluivat sujuvasti ulkoillessa, kotileikeissä sekä kuvakirjojen parissa.  Osallistuin myös ruuanlaittoon ja nuorimmaisen syöttämiseen.  Sain taas kerran suosiota, kun paistoin Otson kanssa kaikille lettuja.  Ensi kerralla leivomme yhdessä pipar-kakkuja.  Ensi kerta taitaa olla jo ensi viikolla, sillä blogin päivitys jäi vielä pahasti kesken.

 

RUUSUNMARJOJEN HEHKUA

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.