”elämä on parasta itse tehtynä”

 

MARTTAILLASSA TARJOLLA ROPSUJA, OMPPUHILLOA JA KAHVIKAKKUA

Ehdin vasta lokakuun puolessa välissä Tuomelan Marttojen kokoukseen.  Teemana piti olla naurujooga, mutta se vaihtui Evelace-rintaliiviesittelyksi.  Naurua riitti.  Olo oli kuin aikoinaan tupperware-kutsuilla, kupit olivat tosin pehmeämpiä.  Sovittelimme mallistoa täysin estottomasti Rauhankadun Marttakeskuksen takahuoneessa.

Kauppoja syntyi – olihan ylellistä, kun ammattilainen katsoi kuppikoot ja istuvuuden.  Minäkin kävelin kotiin rinnat pystyssä, kiitos reippaiden urheiluliivien.  Kyllä martta-aatteessa on iloa ja hyvää käytännön hyötyä.  Edelliselllä kerralla marttasiskot valmistivat ryhmätöinä salaatteja.  Harmittaa vieläkin, etten päässyt silloin mukaan.   Tosin reseptit ovat luvassa nettiin – kokeilen sitten kotikeittiössä.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.