retiisitsatsikia

RETIISEJÄ JA VUONANKAALIA

RETIISEJÄ JA VUONANKAALIA

Jussi toi pari päivää sitten kauppamatkalta ison nipun retiisejä ja ison rasian vuonankaalia.  Minulle tuli kiire keksiä niille käyttöä, sillä retiisit uhkasivat nahistua.  Etsin netistä ohjeita ja päädyin tsatsikiin.  Oma versio (siis mitä kaapeista löytyi) syntyi yksinkertaisesti.

Pesin retiisit ja pilkoin ne kuorineen.  Sekoitin joukkoon turkkilaista jogurttia ja yhden salottisipulin ohuina siivuina sekä reippaasti vuonankaalia.  Maustoin sitruunamehulla, suolalla, pippurilla ja kuivatulla oreganolla.  Annoin tsatsikin vetäytyä jääkaapissa tunnin verran.  Tarjosin herkun keitettyjen perunoiden ja höyrytetyn kukkakaalin kanssa.  Jussin annokseen kuului myös omatekoisia jauhelihapihvejä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.