pyhäinpäivän aatto

BRUNSSI

BRUNSSI

Saimme Liin ja Kaizun taas kerran Hämeenlinnaan kyläilemään.  Kotikeittiö tarjosi parastaan.  Torstai-iltana paistoin blinejä.  Perjantaiaamuna katoin pyöreään pöytään kunnon brunssin.  Päivällä pyöräytin rahkapiirasia, joita nautimme kahvikupposten kera.  Iltapäivällä polskimme Aulangon kylpylässä.  Jätin peruna-maa-artisokkapaistoksen hautumaan mietoon uuniin.

Kun palasimme, perunat olivat puoliraakoja.  Ei auttanut kuin lisätä lämpöä.  Jussi paistoi kunnon sisäfilepihvit ja tarjoili ne valkosipulivoin kera.  Minä höyrytin seuraksi ruusukaaleja ja paistoin pannulla syksyn suppilovahveroita.  Tomaatti-mozzarellasalaatti täydensi aterian väripilkkuna.  Vieraat olivat tyytyväisiä.  Samoin kotikokit.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.