syntymäpäiväsuma

illallinen

ONNEA SYNTYMÄPÄIVÄSANKAREILLE

Syksyllä kaikkein harmaimpaan vuodenaikaan syntymäpäiväjuhlat ovat valonpilkkuja.  Annan vauva syntyi lokakuun lopussa, isoveli Samu täyttää 18.11 kaksi vuotta, Visa 19.11 vuoden ja Miika-isi 21.11 vähän enemmän.  Kilautimme kaikille pojille cava- ja mehulasilliset Kauklahdessa.  Pikkupojat saivat lahjaksi aina suosittuja dubloja.  Autojen pärinä-ääni onnistui kolmeviikkoista vauvaa lukuun ottamatta kaikilta.

 

_IGP9212

KOLMEVIIKKOINEN POIKANEN

 

Vauva nukkui ja söi ja nukkui ja viihtyi sylissä.  Paino on nyt lupaavasti nousussa, vaikka poikanen tuntuukin höyhenen keveältä.  Isoveli Samu kävi ylpeänä paijaamassa pikkuista

 

PILLIMEHUT MAISTUIVAT METSÄRETKELLÄ

PILLIMEHUT MAISTUIVAT METSÄRETKELLÄ

Kun vauva ja Visa olivat päiväunilla, teimme Samun ja Otson kanssa metsäretken.  Pillimehut olivat retken kohokohta.  Tosin mummi oli sen jälkeen ihmeissään, kun Otsolle tuli pissahätä.  Kesti hetken kuoria poika sadehousujen, haalarin, villahousujen, olohousujen ja boxereiden alta.  Siitäkin selvittiin.