kevään 2015 ensimmäinen näyttely

TUORE NAAMIOMAALAUS

TUORE NAAMIOMAALAUS

Vanajaveden opiston VOP-uutiset kertoivat: ”Temperamaalauskurssin näyttely VOP:n aulagalleriassa Verkatehtaalla 7.1. – 4.2.”   Minulle tuli kiire viimeistellä keskenjäänyt kurssityö.  Opettajamme Pilvi Ojala lähetti tarkat tiedot, miten mdf-levyihin laitetaan ripustuskiinnitys.  Toipilaana oleva Jussi lupasi piristyä sen verran, että saamme liimattua maalausten taakse listat ja niihin silmukkaruuvit ripustuslankaa varten.  Sitten ei tarvitsekaan tehdä enää muuta kuin keksiä töille nimet.  Se on aina yhtä vaikeaa.  Iloinen uutinen oli, että opettaja hoitaa ripustuksen itse.  Arvostan, sillä olen erinäisiä kertoja keikkunut tikapuiden päällä tekemässä erilaisia virityksiä.  Kuvia on luvassa, kunhan taideteokset ovat paikallaan.

Toinenkin näyttely on meneillään Lääkärikeskus Mehiläisen kakkoskerroksessa.  Minä olin Hämeenlinnan Taiteilijaseuran marras-joulukuun taiteilija ja näyttää siltä, että olen vielä tammikuunkin taiteilija.  Uusia yrittäjiä ei ole toistaiseksi löytynyt, joten minua pyydettiin jatkamaan näyttelyä.  Minullehan se sopi.  Tervetuloa mattimyöhäiset.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.