kulttuuria ja kirpputoreja

VIRIKKEITÄ KOTINURKILLA

VIRIKKEITÄ KOTINURKILLA

Hämeenlinna on kirpputorien luvattu kaupunki.  Lähietäisyydeltä löytyy useita elämyspaikkoja.  Lähietäisyydeltä löytyy myös kulttuuria.  Verkatehtaalla on teatteri, taidelainaamo, Galleria Kone, elokuvateatteri Rex ja Vanajaveden opisto.  Kaupungissa on toinenkin elokuvateatteri torin laidalla, nykyään nimeltään Marilyn.  Kävimme eilen katsomassa taide-elokuvan Mr. Turner.  Olin lukenut ristiriitaisia arvioita, joten en odottanut liikoja.  Siksi olinkin ilahtunut, sillä epookkielokuvissa on hohtoa ja itse Mr. Turner oli hätkähdyttävä persoona.

KIRPPUTORILÖYTÖJÄ PIKKUVÄELLE

KIRPPUTORILÖYTÖJÄ PIKKUVÄELLE

Keisarin makasiini on lähikauppamme vieressä entisen Valtion pukutehtaan tiloissa.  Seuraava on Hämeentien kirppis rautatieasemaa vastapäätä.  Mikä sen hauskempaa kuin käydä tekemässä löytöjä lapsenlapsille.

Aloitamme teatterikauden tänään lähiteatteristamme nimeltä Eräs.  Luvassa on komedia ”Pumppuasema”.  Parin viikon kuluttua herkistelemme St Petersburg Festival Ballin seurassa Vanaja-salissa.  Seurue tanssii iki-ihanan Joutsenlammen, jonka voi katsoa vaikka joka vuosi uudelleen.  Hämeenlinnan teatteri tarjoaa monta uutuuskappaletta kevään mittaan.  Niistä myöhemmin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.