matkamessut ja nimipäiväsuma

KAIKKI NELJÄ LASTENLASTA OLIVAT LÄSNÄ NIMIPÄIVILLÄ

KAIKKI NELJÄ LASTENLASTA OLIVAT LÄSNÄ NIMIPÄIVILLÄ

Meille matkamessut Helsingissä on jo perinne.  Vaikka tietoja matkoista saa netistä ja kirjoista, messuilla on aivan oma tunnelmansa.  Niin tänäkin vuonna.  Kävimme jututtamassa tuttuja ja keräsimme kassikaupalla materiaalia tulevista kohteista.  Tapasimme Tertun ja Immon kaiken hyörinän keskellä.  Muistelimme lämmöllä yhteistä Espanjan matkaamme ja suunnittelimme jatkoa.  Aika näyttää, minne suuntaamme.

SAMU JA OTSO VIIHTYIVÄT JUNIEN JA PIKKUAUTOJEN PARISSA

SAMU JA OTSO VIIHTYIVÄT JUNIEN JA PIKKUAUTOJEN PARISSA

Jatkoimme loskakelissä matkaa Espooseen.  Olimme liikkeellä junalla.  Miika haki meidät ystävällisesti asemalta.  Perillä vietimme monet nimipäivät.  Sunnuntaina juhli Laura, maanantaina Heikki ja kaksi Henrikkiä ja Visan päiväkin on tulossa.  Laura sytytti kynttilän ja tarjoili kaikille teetä ja suklaakakkua.  Otso ja Samu olivat vakaasti sitä mieltä, että kynttilä piti puhaltaa heti sammuksiin.  Anna ja pojat kävivät vain päivävierailulla.  Pojat leikkivät innolla Otson junanradalla ja joulupukin tuomalla parkkitalolla.  Vauva viihtyi tyytyväisenä kaikkien halukkaiden sylissä.  Ehkäpä jo kahden viikon kuluttua juhlimme nimiäisiä..

LAURA OLI OMMELLUT MUOVILIINASTA IHASTUTTAVIA RUOKALAPPUJA

LAURA OLI OMMELLUT MUOVILIINASTA IHASTUTTAVIA RUOKALAPPUJA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.