gravity

WP_000508

Kevään ”Kirjoituksia Koneesta” -kurssi käynnistyi tänään.  Paikallislehdessä oli pikkujuttu kurssin sisällöstä.  Liekö se innoittanut uusia kirjoittajia, sillä meitä oli opettajan lisäksi 14 innokasta naisihmistä paikalla Galleria Koneessa.  Maalaukset olivat mustavalkoisia ja kertoivat surusta ja luopumisesta.  Tunnelma ei kuitenkaan ollut surullinen, vaan jotenkin pehmeä.

PAIKALLISLEHTI KIRJOITTI KURSSISTAMME, KUVASSA OPETTAJAMME PÄIVI

PAIKALLISLEHTI KIRJOITTI KURSSISTAMME, KUVASSA OPETTAJAMME PÄIVI

Ensimmäinen tehtävämme oli valita maalaus, joka puhutteli.  Kirjoitimme sen innoittamana tarinalle alun ja lopun.  Kaikki halukkaat saivat lukea tuotoksensa.  Se tässä kurssissa onkin hauskaa, että kohde voi olla usealla sama mutta tarinat ovat aivan erilaisia.  Ehdimme kirjoitella myös runonsäkeitä.  Öljyvärimaalausten lisäksi seinillä oli muutamia guassitöitä, nekin mustavalkoisia.  Kehittelimme tarinan sarjasta ”Pocket Dad”.  Opettaja kiitteli runomatinean päätteeksi, että kaikki heittäytyivät ennakkoluulottomasti tehtävään ja onnistuivat yllättämään hänet!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.