makumatka nam

LEENAN MANSIKKAKAKKU

LEENAN MANSIKKAKAKKU

Minulla on suunnitelmissa hauska projekti.  Koska ikää ja kokemuksia on kertynyt roppakaupalla, niin niitä voi hyödyntää.  Niin kauan kuin vielä muistaa jotain.  Meidän lomamatkamme ovat aina olleet myös herkuttelumatkoja.  Monta hauskaa ruokaelämystä on jäänyt kerrottaviksi illan istujaisissa.  Olen niitä kirjoitellutkin, viimeksi blogin ruokamuistoja -osastoon.  Olen viime vuosina kuljettanut matkassa akvarellitarvikkeita ja maalannut sekä maisemia että asetelmia milloin sipuleista milloin munakoisoista.  Uusin ihastukseni on kollaasitekniikka, jolla saa aikaiseksi vekkuleita kuvituskuvia.

Otsikkokuvan mansikkakakku syntyi näissä mietteissä.  Taustalla on akvarellipohja, kakku ja lehdet syntyivät erilaisista papereista.  Viimeistelin kollaasin tussilla ja hohdeväreillä.  Ajattelin toteuttaa makumatkan tällä kerralla kirjallisena.  Ifolor-kirjat on helppo tehdä ja niistä saa design-taitto-ohjelmalla omannäköisiä.  Hintaa tulee, mutta tuleepa kirjastakin uniikki.  Otan laajan kolmen kappaleen painoksen – yhden itselle ja kaksi muuta lasten perheille.  Sopiva ajankohta on kesäiset syntymäpäivät tai viimeistään joululahjoiksi.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.