laskiaisherkkutalkoot

LASKIAISSUNNUNTAIN BRUNSSI

LASKIAISSUNNUNTAIN BRUNSSI

Vietimme taas kerran perinteistä laskiaista Nummelassa.  Olimme oikein yökylässä, sillä edellisenä päivänä kävimme porukalla Vihdin talviteatterissa katsomassa hauskan komedian ”Pokka pitää”.  Aamulla Kaizu kattoi tuttuun tapaan värikkään brunssin.  Olimme iloisia hyvästä talvisäästä, sillä ulkona oli pieni pakkanen ja aurinko pilkisteli.  Kelpasi pikkuväen mennä pulkkamäkeen.

 

ALKUPALATARJOILUA

ALKUPALATARJOILUA

Katoimme yhteistuumin alkupalapöytään dippikasviksia, juustoja, Jussin graavikalaa sekä minun ”nimiäispiiraitani”.  Koska Annan nuorimmaisen nimiäiset siirtyivät hamaan tulevaisuuteen, piiraille oli käyttöä laskiaispöydässä.  Laskiaiseen kuuluu myös ylellisesti lasillinen punssia.  Ulkoilun jälkeen tarjolla oli Kaizun omatekemää hernekeittoa sekä pannukakkua asianmukaisine lisukkeineen.  Juhlakansa kiittää.

 

RUOKAOHJEITA VUODELTA 1984

RUOKAOHJEITA VUODELTA 1984

Lii ja Kaizu yllättivät edellisenä iltana nostalgiahetkellä, kun katselimme vanhoja dia-kuvia 1980-luvulta.  Saimme samassa yhteydessä lahjaksi ihan vähän tuunatun vihkosen, josta löytyi juuri niitä ruokaohjeita, joiden mukaan laitoimme arkiruokaa lasten ollessa pieniä.  Taidamme olla siinä iässä, että muistot on kultaisia.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.