onni on uusi kamera

TÄMÄ ON ILO - EI MAKSETTU MAINOS

TÄMÄ ON ILO – EI MAKSETTU MAINOS

Nykytekniikka on jatkuvaa opiskelua.  Onneksi apuna on asioihin perehtynyt poika.  Minä tuskastuin talvella pimeisiin päiviin illoista puhumattakaan.  Kunnon valokuvia ei saanut kuin keskipäivällä, jos silloinkaan.  Miika tutkaili tarjontaa ja suositteli Canonin EOS 1200D järjestelmäkameraa.  429 euron tarjouspakettiin kuului kaksi objektiivia, joista pienemmän valovoimasuus on aivan eri luokkaa kuin minun vanhassa kamerassani.  Pakettiin kuului myös kunnon laukku sekä muistikortti.

 

MIIKA KUVASI VISA VIPULAISTA UUDELLA KAMERALLA

MIIKA KUVASI VISA VIPULAISTA UUDELLA KAMERALLA

Nyt vaan harjoittelemaan.  Olen jo oppinut perusasiat.  Osaan vaihtaa putket sujuvasti, osaan valita automatiikan tai käsisäädön, aukon ja tarkennuksen ja osaan purkaa kuvat tietokoneelle (sekin vaati oman asennusohjelman).  Mutta hienosäätö puuttuu vielä.  Miika otti Espoossa käydessämme koekuvia.  Toden totta, syvätarkkuus on mahtava.  Kunhan opin, taidekuvissa löytyy!  Tai ainakin toivon niin.

 

OTSON KANSSA KEVÄTRETKELLÄ - KUVA KÄNNYKKÄKAMERALLA

OTSON KANSSA KEVÄTRETKELLÄ – KUVA KÄNNYKKÄKAMERALLA

Avasimme Espoossa käydessämme Otson kanssa kevätkauden.  Teimme metsäretken ja Otso nautti täysin siemauksin pillimehua kalliolla.  Sitten tuli kauhea kakkahätä ja me kiiruhdimme juoksujalkaa takaisin kotiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.