elokuun kiehtovia haasteita

kutsuHyytävä heinäkuu on pian takana.  Odotan jo innolla elokuun haasteita.  Niitä on kaksi ylitse muiden.  18.8. ripustamme taidekoulusiskojen kanssa yhteisnäyttelyn Tampereelle.  Avajaiset Galleria Kapriisissa ovat 19.8. kello 17 alkaen.  Toivotan kaikki ystävät lämpimästi tervetulleiksi.  Tarjoiluakin on luvassa.  Minulla on kuusi öljyvärityötä tarjolla.  Luultavasti ne kaikki eivät mahdu, mutta on hyvä olla valinnanvaraa.  Luontoteema on ollut sydäntä lähellä.

 

HKAM15tents960x150px

Seuraava haaste on heti seuraavana viikonloppuna Hämeen keskiaikamarkkinoilla.  Meillä Hämeenlinnan taidegraafikoilla on oma torikoju.  Myynnissä on kortteja ja grafiikanvedoksia.  Olemme varautuneet esittämään pieniä työnäytöksiä lähinnä puupiirrosten merkeissä.  MInä esiinnyn ensimmäistä kertaa elämässäni julkisesti ennustajaeukkona.  Otan sen huumorin kannalta, sillä tarot-kortit ovat vain jännittävä harrastus.  Jos niistä on iloa muillekin kuin itselle, sehän sopii.  Keskiaikamarkkinat ovat mukava retkikohde kulttuurikaupunkiini.  Tervetuloa tervehtimään Mama Maddalenaa ennustusten kera tai ilman!

 

paperihuone

Kolmas haaste on Galleria Paperihuoneen purku.  Se sattuu samaan saumaan – tai oikeasti jo ennen näitä tapahtumia.  Vuokra-aikamme päättyy 15.8.2015 ja se tarkoittaa, että tyhjennämme koko tilan.  Suunnitelmissa on palata lokakuun alussa, jolloin siirrämme grafiikanpajamme Vanajantieltä Arvi Karistonkadulle.  Toivottavasti näin myös tapahtuu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.