virikkeellinen viikonloppu pääkaupunkiseudulla

MUMMI OLI SUOSIOSSA

MUMMI OLI SUOSIOSSA

viikonloppu 5-6.9.2015

Kun neljävuotiaalla Otsolla oli mummi-ikävä, minä hyppäsin oitis Helsingin junaan ja vietin mukavan viikonlopun Kauklahdessa.

 

KIASMASSA OLI KIINNOSTAVIA NÄYTTELYJÄ

KIASMASSA OLI KIINNOSTAVIA NÄYTTELYJÄ

Ehdin poiketa pikaisesti Kiasmassa.  Muistan aina outoja näyttelyjä katsoessani taidehistorianopettaja Eevan sanat: ”Käykää katsomassa erilaisia näyttelyjä, niin tiedätte mitä tänä päivänä tehdään.  Kaikesta ei tarvitse pitää!”  En todellakaan pitänyt kaikista näkemistäni teoksista, mutta kiinnostavia ne olivat.  Robert Mapplethorpen valokuvista pidin.  Myös eroottisista.  Ne olivat hyvin esteettisiä, lähes veistoksellisia.  Hänen mottonsa ”I want to see something I’ve never seen before” – ”Haluan nähdä asioita joita en ole ennen nähnyt”, kolahti.  Niin haluan minäkin.

 

PUTKITUNNELI LÖYTYI IKEASTA

PUTKITUNNELI LÖYTYI IKEASTA

Pojanpojista pidän varauksetta.  Ja tyttärenpojista. Sarjan nuorimmainen Miska on saanut toisen nimen.  Miska Aleksi kuulostaa hyvältä.  Minun äidinisäni oli Aleksi Mäkelä, joten sukuperinteitäkin löytyy.

Visa 1,5 v on oppinut puhumaan jo sujuvasti ja omaa tahtoa riittää.  Suosikkipoikani Otso on hellyttävä.  Hän on suosikkini yksinkertaisesti siitä syystä, että olen hoitanut häntä eniten.  Meillä on läheinen suhde.

 

OTSO SAI SYNTYMÄPÄIVÄLAHJAKSI HAUSKAN POTKUPYÖRÄN

OTSO SAI SYNTYMÄPÄIVÄLAHJAKSI HAUSKAN POTKUPYÖRÄN

Lauantai oli sateinen, mutta sunnuntaina pääsimme Otson kanssa pillimehuretkelle.  Sen jälkeen oli ilo leikkiä omalla pihalla, sillä aurinko paistoi lämpimästi.

 

SUNNUNTAILOUNAS KAUKLAHDESSA

SUNNUNTAILOUNAS KAUKLAHDESSA

Laura paistoi retkeläisille silakkapihvejä, jotka maistuivat perunoiden, parsakaalin, omien papujen ja raejuuston kera.

Minä palasin iltapäiväjunalla Hämeenlinnaan.  Meillä paperihuonelaisilla oli suunnittelukokous, miten galleriatoiminta saadaan pyörimään syksyn myötä.  Muutto työpajalta keskustaan on tiedossa kuukauden kuluttua.  Se ei ole ihan pikkujuttu.  Siitäkin selvitään, sillä tarmoa riittää.

OTSO SAI UUDEN SÄNGYN

OTSO SAI UUDEN SÄNGYN

Mökille palattuani sain kuvaviestin Espoosta.  Miika ja Laura kävivät lauantaina kahdestaan Ikeassa.  He tekivät runsaasti hankintoja kasvavia poikia varten.  Visa sai isojen poikien tuolin, sillä syöttötuoli on jäänyt jo pieneksi.  Otso sai isojen poikien sängyn.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.