syksyn tuuli soittaa

SYKSYN VÄRIKARTTA ON RUSKEASÄVYINEN

SYKSYN VÄRIKARTTA ON RUSKEASÄVYINEN

Totta tosiaan, metsätiellä tuuli puhalsi puuskissa.  Otapa siinä sitten valokuvia.  Tein toivorikkaana täsmäkierroksen täsmäsienipaikoille.  Nyt se on uskottava, sieniä ei ole.  Ei ainakaan meidän mökkimaastossa.

 

KALLION JUURESTÄ LÖYTYY AINA - PAITSI NYT - SUPPILOVAHVEROITA

KALLION JUURESTA LÖYTYY AINA – PAITSI NYT – SUPPILOVAHVEROITA

Vakiosuppiskallioni oli typötyhjä.

 

TAIKAMETSÄSTÄ LÖYTYY AINA - PAITSI NYT - LEPPÄROUSKUJA

TAIKAMETSÄSTÄ LÖYTYY AINA – PAITSI NYT – LEPPÄROUSKUJA

Vakiokarvalaukkumetsäni oli typötyhjä,  samoin leppärouskumetsä.

 

OUDOT KANTOSIENET OLIVAT AINOAT, JOITA NÄIN METSÄRETKELLÄ

OUDOT KANTOSIENET OLIVAT AINOAT, JOITA NÄIN METSÄRETKELLÄ

 

SYKSYN SANIAISET OVAT KORISTEELLISIA

SYKSYN SANIAISET OVAT KORISTEELLISIA

Päätin sitten kerätä kimpun syksyn värejä.  Vihreä ja ruskea olivat vallitsevia, oranssia ja punaista näkyi jonkin verran.  Vielä ruska ei ole vauhdissa.  Toivottavasti Lapissa on.  Jussi ja kaverit suuntaavat Pyhälle loppuviikolla.  Olen tilannut kuvia tunturimaisemista.  Jussi ei ole yhtä innokas kuvaaja kuin minä, mutta jotain varmaan tarttuu kännykkäkameraan.

Minä saan tyytyä kuvaamaan ensi viikolla Hätilän ja Aulangon maisemia.  Ei niissäkään mitään vikaa ole.

There is one comment

  1. terttuimmo

    Tehimoit! Ihmeen hienoja kimppuja vielä löydät pöydällesi. Naapurin mökin kultapallot kävin miekin ”puhaltamassa” maljakkoon. Ja uskallat vielä metsäänkin 😨Arvaa, onko hirvikärpäsiä täällä ? Immo ja Saana uskalsivat mennä hakemaan kanttarellit samasta ryteiköstä, jossa oltiin teidänkin kanssa, niin vasullinen ötökkää tuli mukana. Onneksi saaret ovat niistä vapaita, joten tänäään suunnattiinkin puolukkaan lähisaareen. Saanan perheen kanssa avattiinkin vasta nyt kesäkausi rantapöydän ääressä 😉 Immo on muutaman kerran ehtinyt kalaankin, vaikka alkuviikko täällä nyt Espanjan läksyjä aherretaan, kun tiistaisin ”keskustellaan” sillä kielellä. Eli huomenissa taas kohti etelää. Rattoisia hetkiä kuvakirjojen parissa. T$I ps Sainpa miekin Annan poppoosta kivan näpäyksen.

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.