tulinen palsternakkakeitto

TUOREAINEKSIA SYYSSOPPAAN

TUOREAINEKSIA SYYSSOPPAAN

Syksy on juuresaikaa.  Kaupassa käydessämme sattui silmiin tuoreet palsternakat.  Kuorin ne ja kiehautin pikaisesti.  Minulla oli jäljellä puoli kattilallista kuhakalakeittoa nuorison vierailun jälkeen.  Päätin tehdä meille tulisen thai-keiton näistä aineksista.

 

KOOKOS-PALSTERNAKKAKEITTOA

KOOKOS-PALSTERNAKKAKEITTOA

Kuumensin purkillisen kookoskermaa ja lisäsin siihen runsaan ruokalusikallisen punaista currytahnaa.  Sitten vaan sekaan kalakeitto, puolikypsät palsternakat, tuoretta korianteria kasvimaalta sekä pieneksi pilkottu salottisipuli.  Tarkistin maun, lisäsin soijakastiketta ja lisää korianteria.  Jussi kommentoi, että maistuu ihan aidolta thaikeitolta.  Niin minunkin mielestäni.  Suosittelen tulisesti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.