turhia taitoja

PIKAKIRJOITUSKOUKEROITA

PIKAKIRJOITUSKOUKEROITA

Siivosimme kesällä mökillä vanhoja kirjalaatikoita.  Yksi pursui aikansa eläneitä koulukirjoja.  Selailin kouluvihkoja ja hämmästelin omalla käsialalla tehtyjä tehtyjä täysin käsittämättömiä muistiinpanoja.  Tietotekniikkaa olen toki tarvinnut, mutta kaikki oppikirjat olivat vanhentuneita.  Mutta mihin ihmeeseen olen tarvinnut logaritmitaulukoita?

Pikakirjoitusvihot olivat kiinnostavin löytö.  Olin nuoruudessani sihteeriopiston aikoihin pätevä pikakirjottaja.  Ja mihinkään en ole sitäkään taitoa tarvinnut.  Kokeilin vanhojen aikojen muistoksi, osaanko vielä perusasiat.  Kirjoittelin rakkaiden nimet ja hyvinhän se sujui.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.