poikaset ja makumatka-nam kirjaset valmistuivat

VÄRIKÄSTÄ LUKEMISTA

VÄRIKÄSTÄ LUKEMISTA

Postiluukusta räpsähti kirjapaketti toisensa perään.  Tilasin Poikaset -kirjasia kolme kappaletta ja Makumatkaa viisi.  Lasku oli hulppea, mutta hienoja ovat painotuotteetkin.  Ja uniikkeja.  Nyt eletään vasta lokakuun alkua ja minulla on lahjat valmiina.  Tai toki pikkupojat saavat muutakin – ainakin pikkuautoja – mutta näistä on iloa niin lapsille kuin aikuisillekin.

Meillä on tiedossa syntymäpäiväsuma.  Vain Otso on kesän lapsi.  Muut pikkupojat ovat syntyneet loka-marraskuussa.  No juhlahetket keskellä harmainta syksyä piristävät.  Toivottavasti myös värikkäät luomukseni.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.