ihanat barbapapat

SUOSIKKINI BARBAPAPAT

SUOSIKKINI BARBAPAPAT

Lähdin kierrätyskeskukseen ja läheiselle kirpputorille tärkeälle asialle.  Galleria Paperihuoneelle tarvitaan neliskulmainen siisti pikkupöytä.  Koska olemme köyhä yhdistys, kaikki keinot ovat sallittuja.  No pöytää ei löytynyt mutta paljon muuta mukavaa.  Eniten minua puhuttelivat iki-ihanat barbapapat.  Yhdeksän nukkea maksoivat yhdeksän euroa.  Minusta siinä oli hyvä hinta-laatusuhde.  Odotan kovasti, mitä pikkuautofanit pikkupojat tuumaavat moisista.  Minulla on ranskankielinen kuvakirjakin, mutta pitää tutkailla nimet suomenkielellä.

Wikipediasta löytyi:  Barbaperheen vanhemmat ovat vaaleanpunainen Barbapapa ja musta Barbamama. Lapsia ovat punainen Barbapaavo, keltainen Barbapoju, sininen Barbapinko, vihreä Barbalala, violetti Barbapupu, oranssi Barbatipu ja musta ja karvainen Barbapörrö. Kullakin barbalapsella on oma erikoisharrastuksensa, jotka tulevat tarinoissa aina omalla tavallaan esiin. Barbapaavo on kiinnostunut urheilusta ja erilaisista mysteereistä, Barbapoju eläimistä ja luonnosta, Barbapinko tieteestä, Barbalala musiikista, Barbatipu kirjallisuudesta, Barbapupu kauneudesta ja Barbapörrö on taidemaalari.

 

PELIHAASTEITA PIKKUPOJILLE

PELIHAASTEITA PIKKUPOJILLE

Tällä kerralla en löytänyt monsteriautoja.  Muumi-palapelit ovat kestosuosikkeja, samoin kuvakirjat ja nyt uutena löytönä puupalikat.  Otso laskee jo sujuvasti ja muut matkivat perässä.  Laskin mökkitalkoissa montako henkeä oli tulossa ruokapöytään.  ”Miika yksi, Jussi kaksi, Immo kolme, Terttu neljä, mummi viisi, Otso kuusi”.  Poika korjasi heti:  ”Ei Otso ole kuusi, Otso on neljä”. 

 

SILMÄNHÄMÄYSTÄ

SILMÄNHÄMÄYSTÄ

Löysin myös puutarjottimen, joka on samaa sarjaa kuin mökillä olevat.  Kas, nyt voin taas ottaa uusia silmänhämäyskuvia.  Hih.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.