”me riehutaan”

ÄITEJÄ JA LAPSIA

ÄITEJÄ JA LAPSIA

viikonloppu 9-11.10.2015

Me riehutaan!”  Otso 4v ja Visa 2v hihkaisivat iloisina puhelimeen, kun pappa soitteli meille mökiltä.  Ja totta puhuivat.  Minä olin aikamoisessa pyörityksessä, kun saavuin perjantai-iltana Espooseen.  Sama meno jatkui lauantaina, kun jäin lapsenvahdiksi.  Miika-isi oli papan apuna mökkitalkoissa ja Laura-äidillä oli kaupunkimenoja.

 

MUMMIN KAHVIHETKI KUN POJAT VIIHTYIVÄT OMISSA LEIKEISSÄÄN

MUMMIN KAHVIHETKI KUN POJAT VIIHTYIVÄT OMISSA LEIKEISSÄÄN

Oli meillä rauhallisiakin hetkiä, kun pojat touhusivat omissa leikeissään.  Silloin mummilla oli kahvihetki.

 

ANNA, SAMU JA MISKA TULIVAT YÖKYLÄÄN

ANNA, SAMU JA MISKA TULIVAT YÖKYLÄÄN

Illalla Anna tuli yökylään Samun 3v ja Miskan 1v kanssa.  Pojat pörräsivät potkuautoilla ympäri olohuonetta siihen malliin, että heikompia hirvitti.  Varsinkin ne kolarit.  Onneksi pahemmilta vaurioilta vältyttiin.  Ovatkohan pikkutyttöjen leikit yhtä rajuja?

 

PILLIMEHURETKELLÄ

PILLIMEHURETKELLÄ

Pillimehuretkiä tehtiin parikin kertaa.  Ne ovat aina yhtä suosittuja.

 

PIPARIMUOTIT LÖYTYIVÄT

PIPARIMUOTIT LÖYTYIVÄT

 

PIPAREIDEN PAINELEMINEN SUJUI VAUHDILLA

PIPAREIDEN PAINELEMINEN SUJUI VAUHDILLA JA TAIKINA MAISTUI

 

KUUMIA PIPAREITA MAIDON JA KAHVIN KERA

KUUMIA PIPAREITA MAIDON JA KAHVIN KERA

Toinen varma tapaus on pipar-kakkujen leipominen.  Sunnuntaina kolme vanhinta pikkupoikaa sonnustautui esiliinoihin ja paineli kilvan taikinasta junia, karhuja, tähtiä ja enkeleitä.  Niin saimme syksyn piparikauden avattua.

 

KÄVELYTIE JUNALLE LOKAKUUN AURINGOSSA

KÄVELYTIE JUNALLE LOKAKUUN AURINGOSSA

Minä suunnistin iltapäivällä junalle, sillä Hämeenlinnassa odotti litografiapaja.  Se jäi väliin, sillä junaliikenne oli jumissa.  Pääsin bussilla Kamppiin.  Matkanteko jämähti Helsingin asemalle kahdeksi tunniksi.  En ollut yksin, sillä asema oli väkeä tulvillaan.  Onneksi sattui jännittävä kirja matkaan.  Laitoin graafikkoystäville viestin, että tulisin, vaan en pääse.  Ensi viikolla parempi onni?  Silloinkin on nimittäin Helsingin matka tiedossa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.