suuri kurpitsa

KOMEA ÖLJYKURPITSA SUORAAN KASVIMAALTA

KOMEA ÖLJYKURPITSA SUORAAN KASVIMAALTA

”Kokkaa vaikka kurpitsakeittoa, siihen voi lisätä perunoita, porkkanoita, parsakaalia, sipulia, linssiä, mitä vain!”  miniäni Laura ohjeisti, kun jätti minut hoitelemaan pikkupoikia kaupunkimatkansa ajaksi.  Minähän kokkasin.  Suuri öljykurpitsa ja suuri kesäkurpitsa olivat peräisin omalta kasvimaalta.  Muut kasvikset olivat lähikaupasta.  Keittelin kaikki kypsiksi, soseutin kevyesti ja maustoin vain aromisuolalla ja tilkalla soijakastiketta.

 

KEITTO MAISTUI PIKKUPOJILLE ULKOLEIKKIEN JÄLKEEN

KEITTO MAISTUI PIKKUPOJILLE ULKOLEIKKIEN JÄLKEEN

Keitto maistui niin lapsille kuin aikuisillekin raejuuston ja tumman leivän kera.  Paistoin poikasille lisukkeeksi lohenpalat.  Keittoa riitti mukavasti kahdeksi päiväksi.  Lämmitettynä maut vain paranivat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.