grafiikkakortteja ja tarot-ennustuksia

LOHTURUOKAA SATEISENA MARTTAILTANA

LOHTURUOKAA SATEISENA MARTTAILTANA

Syksyn toiseksi viimeisen marttaillan aiheena oli vuoden 2016 ohjelmiston suunnittelu.  Vaikka olin vielä toistaitoinen lomamatkan aikaeron vuoksi, sukelsin sateiseen pimeään iltaan ja kiiruhdin uuteen kokouspaikkaamme Maskun yläkertaan.  Meidän ryhmämme oli emäntävuorossa.  Se hoitui helposti viereisen Lidl’n myötävaikutuksella.  Kukaan ei tällä kerralla leiponut.  Tuoreet ostokarjalanpiirakat ja kahvi maistuivat ihan hyviltä.

Kaikki ryhmät saivat tehdä ehdotuksia mieluisista aiheista.  Minä ehdotin tietenkin kulttuuria.  Jopa niin hyvällä menestyksellä, että marttasiskot päättivät iloisesti tulla kahden viikon kuluttua askartelemaan joulukortteja grafiikkapajallemme!  Lupasin tarjota glögia ja pipareita.

 

TAROT-ENNUSTUKSIA TARJOLLA MARTTASISKOILLE

TAROT-ENNUSTUKSIA TARJOLLA MARTTASISKOILLE

Toinen yllätys oli, kun puheeksi tuli ensi kesän keskiaikamarkkinat, martat kyselivät tarot-ennustuksista.  Moni oli nähnyt minut ennustajaeukon roolissa.  He miettivät, voisinko järjestää martoille oman tarot-illan.  Toki voin, sehän on ilo.  Lupasin myös tietopaketin, mistä taroteissa on kysymys.  Päätimme, että aloitamme heti uuden vuoden jälkeen ennustuksilla.  Siihen voi mainiosti yhdistää korttipeli-illan, sillä kaikki eivät halua julkisia ennustuksia.  Mukavaa.

Muita tulevia aiheita löytyi tietopaketeista hemmotteluun, liikuntaan ja ruuanlaittoon.  Marttailu on mukavaa.  Mottomme ”elämä on parasta itse tehtynä” on niin totta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.