tarot-ennustuksia ja korttipelien huumaa

MADELEINE-LEIVOKSIA TARJOLLA MARTTAILLASSA

MADELEINE-LEIVOKSIA TARJOLLA MARTTAILLASSA – KIITOS MARSA

ma 11.1.2016

”Marttaillan teemana on korttipelien salat.   Marjaleena Etula kertoo tarot-korteista ja siirtyy sen jälkeen tekemään tarotluentaa yksilöllisesti. Ottakaa pelikortteja mukaan ja valmistautukaa kertomaan mukavimmat muistonne korttipelien parissa. Opetellaan uusia pelejä, pasiansseja ja aloitetaan uusi vuosi tällä mukavalla yhdessäololla ja juttelulla.”

Näin luki Tuomelan Marttojen toimintakalenterissa tämän päivän kokoontumisesta.  Minä otin haasteen vastaan.  Pakkasin matkaan korttipakan, pinon tarot-kirjoja sekä kynttilän ja teemaan sopivan pöytäliinan.  Jaoin printtaamani lyhyen oppimäärän tietopaketin kaikille.  Kerroin omakohtaisia kokemuksia tarot-innostuksesta.

 

CROWLEYN PAKKA ON LEMPPARINI

CROWLEYN PAKKA ON LEMPPARINI

Sen jälkeen ennustuspöydän ääreen oli kahden tunnin jono.  Suurimmalle osalle martoista elämys oli uusi.  Ja kaikille se oli myönteinen.  Minä olin tyytyväinen, sillä kaikki saivat omannäköisiä ennustuksia.

 

ENNUSTAJA MARTTA-LEENA SAI KIITOKSEKSI VILLASUKAT

ENNUSTAJA MARTTA-LEENA SAI KIITOKSEKSI VILLASUKAT

Vain se jäi harmittamaan, etten ehtinyt lainkaan korttipelipöytään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.