esinekollaasi

ESINEKOOSTEENI JATKAA NAAMIOSARJAA

ESINEKOOSTEENI JATKAA NAAMIOSARJAA

Vanajaveden opiston opettajat järjestävät meille oppilaille jatkuvasti haasteita.  Minä otan tunnollisena oppilaana kaikki vastaan.  Kuten esinekollaasinkin.  Eipä ole tullut tähän mennessä mieleenkään, että sellaisenkin voisi tehdä.  Tutkin laatikonpohjat ja komerot löytääkseni materiaalia.  Ja löytyihän sitä, jopa ylen määrin.  Hauskin löytö oli papukaijamerkki!  Kuinkahan monella suomalaisella on sellainen.  Muistaako kukaan lastenohjelman jossa oli Onni-klovni ja Fakiiri Kronblom.  Taisi olla Sirkus Papukaija.  ”Kymmen pistettä ja papukaijamerkki”, on sieltä peräisin.  Minun omani on lahja Teema-kanavan Tiinalta.  Kiitos siitä.

 

MATERIAALISSA LÖYTYI

MATERIAALISSA LÖYTYI

Painavimpien esineiden kiinnitys oli haasteellista, sillä taideteos on tarkoitus esitellä loppukritiikissä pystyasennossa.  Pienet jutut tarttuivat pahvipohjaan näppärästi sinitarralla (joka on nykyään valkoista).  Käytin erikeeperiä, toivottavasti se pelittää.

Seuraavan kerran aiheena on A4-kokoinen kollaasi ja saman kokoinen maalaus sen pohjalta.  Ilahduin, nyt voin pitkästä aikaa ottaa akvarellivärit kurssille mukaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.