marttaillan aiheena konmari

SUUREN SUOSION SAAVUTTANUT SIIVOUSOPAS

SUUREN SUOSION SAAVUTTANUT SIIVOUSOPAS

Miten siivouksesta saa aikaiseksi kokonaisen kirjan ja kiinnostavan marttaillan.  Japanilainen Marie Kondo on sen keksinyt ja markkinoinut hyvällä menestyksellä.  Minä olin aivan tietämätön koko ideasta, mutta useimmille marttasiskoille menetelmä oli ennestään tuttu.  Eikä siinä ollut mitään ihmeellistä.  Kaikki perustui tavaroiden karsimiseen ja järjestämiseen.

Kuulostaa helpolta, vaan ei ole.  Tunsin piston sydämessäni, kun ajattelin työhuonettani kotona ja työhuonettani grafiikkapajalla.  ”Jos lattialla on tavaraa, ne kuuluvat kaappiin”, opas ohjeistaa.  Minulla on maalaustarvikekasseja enemmän kuin vähemmän lattioilla.  Voi minua.

 

MARTTAILLAN HERKKUJA

MARTTAILLAN HERKKUJA

Oli meillä herkkujakin.  Tarjolla oli tuttuun tapaan niin suolaista kuin makeaakin.  Oli saaristolaisleipää ja mäti-lohi-katkarapulevitettä ja herkullista porkkanakakkua.  Palasin kylläisenä ja tarmokkaana kotiin.  Jokohan huomenna rupeaa tapahtumaan siivousrintamalla..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.