kesäsadetta

PARVEKKEEMME EDESSÄ ON VIHREÄ LEHTIVERHO

PARVEKKEEMME EDESSÄ ON VIHREÄ LEHTIVERHO

ma 16.5.2016

Olemme palanneet normaalisäähän.  Koko viikoksi on luvassa sadetta ja viileää.  Helleviikko toukokuun alkupuolella taisi olla vain harhaa.  Varsinkaan kun emme päässeet sitä kokemaan.  Balkanin kierroksemme aikana säät olivat sateiset ja viileät.  Näihin on totuttu.  Jussi lähti sateesta huolimatta mökille hommiin.  Minä teen kotihommia kaupungissa.  Turvallisesti sisätiloissa.  Mökin liinavaatteet ja pyyheliinat ovat pesussa ja kuivuvat taloyhtiön kuivaushuoneessa.  Toki kuivaisin niitä mieluummin ulkosalla, mutta nyt se ei onnistu.

Päivystän galleria Paperihuoneella huomenna ja keskiviikkona ja torstaina.  En tosin täysiä päiviä, mutta kuitenkin.  Osa graafikoistamme on matkoilla ja muilla on työkiireitä.  Odottelemme jo kovasti apuvoimaa, jota on luvassa työvoimatoimiston kautta.  Sitten minäkin pääsen kesälaitumelle.

 

ti 17.5.2016

Taivaalla oli mustia pilviä, kun lähdin aamupäivällä kaupungille.

 

TUMMIA PILVIÄ GOODMANIN YLLÄ

TUMMIA PILVIÄ GOODMANIN YLLÄ

Sateenvarjo oli mukana, mutta sitä en tarvinnut.  Kävin katsastamassa ranskalais-italialaisen toritapahtuman.

 

HÄMEENLINNAN TORILLA OLI RANSKALAIS-ITALIALAISIA KOJUJA

HÄMEENLINNAN TORILLA OLI RANSKALAIS-ITALIALAISIA KOJUJA

Oli ihan pakko ostaa tuore croissant.  Nautin sen gallerialla päivystyksen lomassa.  Meillä oli tänään jännittävä päivä, sillä työvoimatoimisto lähetti ehdokkaita päivystyshommiin.   Jätin Petran ja Paulan hoitamaan haastattelut.  Paperihuone ry:llä on huomenna vuosikokous Harvialan kartanolla.  Silloin kuulemme tuoreet uutiset tulevasta toiminnasta.

 

to 18.5.2016

”Viikonloppuna lämpöä paikoittain 20 astetta.  Kylmän viikon jälkeen kesä tekee lauantaina paluun.”  Näin lupaa tämän aamun Helsingin Sanomat.  Kyllä sitä on odotettukin.  Viikko ei ole ollut niin sateinen, kuin ennakoitiin.  Mutta viileää on ollut.

 

HARVIALAN KARTANO KESÄASUSSA

HARVIALAN KARTANO KESÄASUSSA

 

KOKOUS VOI ALKAA, OSANOTTAJAT OVAT PAIKALLA

KOKOUS VOI ALKAA, OSANOTTAJAT OVAT PAIKALLA

Eilinen vuosikokous Harvialan kartanolla onnistui erinomaisesti.  Meitä paperihuonelaisia oli paikalla kymmenen.

 

ILOINEN VUOSIKOKOUS

ILOINEN VUOSIKOKOUS

Minä jouduin sihteeriksi.  Siitä onkin jo kauan, kun olen kirjoitellut pöytäkirjoja.  Nuoruudessani 1970-luvulla olin muutaman vuoden Kuvaussihteerit ry:n sihteeri.  No, eiköhän tästäkin selvitä.  Niin ja meille on toden totta luvassa päivystäjä gallerialle kesäkuun alussa.  Varteenotettavia hakijoita oli kaksi.  Näyttää siltä, että saamme naisvaltaiseen joukkoomme herrahenkilön!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.