yllätysäkkilähtö sisiliaan

SUUNTANA SISILIA

SUUNTANA SISILIA

ma 23.5.2016

Nyt se toteutui!  Olemme suunnitelleet jo vuosia, että lähdemme pikapikaa matkalle, kun edullinen osuu kohdalle.  Äkkilähtö Sisiliaan kutkutti.  Hinta putosi jopa niin alas kuin 175 euroon viikolta.  Kyseessä on tuttu Finnmatkojen määrittelemätön hotellitarjous.  Meille se sopi, sillä Sisisia on tuiki tuntematon.  Viikon kuluttua olemme jo konkareita.

Varasimme matkan sunnuntaina ja lähtö on huomenna tiistaina.  Ehdimme hyvin pyörittää pesukonetta ja pakata matkalaukut ilman sen suurempaa paniikkia.  Ehdimme poiketa kirjastoonkin.  Hyllystä löytyi täsmämatkaoppaita.  Kirjoittelen Sisilia-kuulumisia ennemmin tai myöhemmin…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.