hellepäiviä ja galleriapäiviä

HÄMEENLINNASSA ON KESÄ

HÄMEENLINNASSA ON KESÄ

to 2.6.2016

Sisilian lomaviikkomme oli helteinen.  Niin myös sama toukokuun viimeinen viikko Suomessa.  Täällä rikottiin lämpöennätyksiä.  Korkein lukema taisi olla +28.  Nyt kun palailemme pikku hiljaa mökkimaisemiin, odotettavissa on viilenevää.  Tietysti.  Miksi kaikki hyvä tapahtuu aina yhtä aikaa.

Jussi on ehtinyt nauttia auringonpaisteesta mökkityömaalla jo kaksi päivää.  Minä puolestani olen ahkeroinut kotona pyykkien parissa ja gallerialla uuden näyttelyn ripustuksen parissa.  Kiehtovaa toki sekin.  Siis ei pyykki, ripustus kyllä.

 

HÄMEENSANOMIEN TOIMITTAJA HAASTATTELEE RYHMÄ TINTORIA

HÄMEEN SANOMIEN TOIMITTAJA HAASTATTELEE RYHMÄ TINTORIA

Meillä on ilo saada hämeenlinnalainen Tintori-ryhmä kesäkuussa näyttelyvieraiksi.  Ja mikä parasta, minulla on samaan aikaan oma näyttely grafiikanpajan puolella.  Hämeen Sanomien toimittaja ja kuvaaja ilahduttivat meitä tänään tekemällä haastattelun.  Sanoin, että galleriataiteilijat ovat tähtiä, en minä.  Lokakuussa, kun saan ikioman näyttelyn galleriamme puolelle, toivon olevani se Tähti.  Tuskin olen mutta ainahan voi toivoa.

Huomenna meillä on juhlalliset avajaiset.  Pajan jääkaapissa on jäähtymässä kuohuviinipulloja.  Minä hoitelen yhdessä Paulan kanssa tarjoilua.

 

kosketus

 

la 4.6.2016

Sää suosi näyttelyn avajaisia.  Jopa siinä määrin, että osa vieraista siirtyi kuohuviinilasien kera ulos jäähdyttelemään.

 

RUUSUT TAITEILIJOILLE

RUUSUT TAITEILIJOILLE

Petra, Paula ja minä hoitelimme jo tottuneesti sekä tarjoilun että puheet ja kukitukset.  Vieraat viihtyivät ja näyttely sai kehuja.

 

KUOHUVIINIT ON KAADETTU

KUOHUVIINIT ON KAADETTU – AVAJAISET VOIVAT ALKAA

Olemme oikein iloisia, että hämeenlinnalaiset taiteilijat ovat löytäneet Galleria Paperihuoneen.  Ja minäkin sain onnitteluja grafiikanpajan pikkunäyttelystäni.

juhlatuulella_juliste_net

 

 

GRAFIIKKAPAJATAITEILIJA LEENA

GRAFIIKKAPAJATAITEILIJA LEENA

Eniten minua ilahdutti kollaasikurssin opettajan Hannele Tarnan kiitokset.  ”Olet osannut soveltaa kollaasia uudella tavalla”, hän hehkutti.  On se vaan niin, että kiitokset lämmittävät.

 

MALJAT TAITEILIJOILLE

MALJAT TAITEILIJOILLE

 

TUNNELMA OLI ILOINEN

TUNNELMA OLI TIIVIS

 

HENKILÖKUNTA PETRA, LEENA JA PAULA ILOMIELELLÄ

HENKILÖKUNTA PETRA, LEENA JA PAULA ILOMIELELLÄ

Jussi ei päässyt avajaisiin, sillä hänellä oli Tärkeää menoa.  Entiset Espoon Sähköläiset kokoontuvat joka kevät Espoon Lagunaan muistelemaan menneitä.  Eilen oli Se päivä.  Odottelen miestä tänään kotiin.  Säät ovat viilenemään päin, mutta siitä huolimatta meidän perhe muuttaa mökille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.