suuri muuttopäivä

MUUTTOMIEHET JUSSI JA ILARI

MUUTTOMIEHET JUSSI JA ILARI

la 16.7.2016

Tämä viikko on ollut niin vauhdikas, että pyörryttää.  Pakkasimme koko alkuviikon tavaroita ja kuljetimme niitä pikku hiljaa Aulangontieltä Scodillacilla ja peräkärryllä uuteen kotiimme Palokunnankadulle.  Isot muovilaatikot ovat käteviä pakata, mutta painavia ja hankalia kantaa kierreportaissa.  Saimme muuttoapua, kun kummipoikamme Ilari poikkesi mökillä ja auttoi paluumatkalla kantamaan laatikot peräkärryyn.

 

MUUTTORYHMÄ LAINE-AALTO-ETULA

MUUTTORYHMÄ LAINE-AALTO-ETULA PALOKUNNANKADULLA

Muuttoryhmä Miika, Laura, Otso ja Visa sekä Immo ja Terttu tulivat intoa puhkuen paikalle torstaina ennen puolta päivää.  Intoa tarvittiinkin, sillä me olimme Jussin kanssa siinä vaiheessa jo ihan puhki.  Työnjako toimi hyvin, kun riskit miehet kantoivat painavat huonekalut, Terttu pakkaili viimeisiä ja minä ja Laura sekä poikaset tyhjensimme muuttotavaroita uudessa kodissa.  Minä olin vauhdissa, kun sain sanoa, missä kaappi seisoo.  Kaappeja seisoi ympäri kotia enemmänkin, ennen kuin viimeinen peräkärryllinen oli purettu.  Urakka oli melkoinen, mutta siitäkin selvittiin.

YSTÄVYYDEN PUISTON LEIKKIPAIKKA ON UUDEN KOTIMME VIERESSÄ

YSTÄVYYDEN PUISTON LEIKKIPAIKKA ON UUDEN KOTIMME VIERESSÄ

 

IMG_4780

NAUTIMME ANSAITUT SAUNAOLUET URAKAN JÄLKEEN PARVEKKEELLA

 

VIETIMME ENSIMMÄISEN YÖN UUDESSA KODISSAMME PATJALLA KESKELLÄ OLOHUONETTA

VIETIMME ENSIMMÄISEN YÖN UUDESSA KODISSAMME PATJALLA KESKELLÄ OLOHUONETTA

Leena ja Jussi kiittävät muuttaväkeä!  Lupaamme että emme enää ikinä muuta:)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.