otso 5v

KALAKAKKU

KALAKAKKU

Pojanpoikani Otso täytti viisi vuotta Leenan-päivänä 22.7.2016.  Juhlat pidettiin Kauklahdessa 6.8.  Ne olivat mukavan rauhalliset, sillä vieraita oli vähemmän kuin aikaisempina juhlavuosina.

Otso soitti heti aamulla, kun olimme vielä Hämeenlinnassa.  ”Millainen kakku tulee?” kysyin.  ”Kalakakku”, Otso kertoi.  Vähän hämmästelin, saammeko suolaisen voileipäkakun syntymäpäiväkakuksi.

 

H-HETKI

H-HETKI

Saimme makean kalakakun.  Ja kerrassaan herkullisen taideteoksen.  Päällä oli valkosuklaata, sisällä tummaa suklaata appelsiinin kera.  Se oli erinomaisen hyvä makuyhdistelmä.  Laura oli askaroinut kakkua aamuyön tunneille asti.

 

VISA ODOTTELEE TARJOILUN ALKAMISTA

VISA ODOTTELEE TARJOILUN ALKAMISTA

Lauran Leila-äiti oli leiponut juhliin suolaisia piirakoita.  Minä tein piirakoiden kaveriksi munavoita ja askartelin sekä suolaisia että makeita cocktail-tikkuja.

 

ULKOSALLA OLI HYVÄ KÄYDÄ VILVOITTELEMASSA

ULKOSALLA OLI HYVÄ KÄYDÄ VILVOITTELEMASSA

 

DALIAT KUKKIVAT ILOISESTI

DALIAT KUKKIVAT ILOISESTI

Aurinkoinen päivä suosi juhlakansaa.  Tilaa oli sisällä ja ulkosalla.  Tramboliini oli ahkerassa käytössä.  Kun tuli aika avata lahjapaketit, päivänsankari oli innoissaan.  Hän oli toivonut lego-paketteja.  Legoja löytyikin sitten runsain mitoin.

 

ISOSTA PAKETISTA LÖYTYI VANKISAARI

ISOSTA PAKETISTA LÖYTYI VANKISAARI

Otso oli puhunut joulusta asti vankilasaaresta.  Se löytyi suurimmasta paketista.  Mieluinen lahja oli myös virvelipaketti.  Poika lupasi tulla mökille kalaan.  Odottelemme.  Kiitokset hauskoista lastenjuhlista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.