illat pimenevät

SYYSASTERIT KUKKIVAT JO ELOKUUN ALUSSA

SYYSASTERIT KUKKIVAT JO ELOKUUN ALUSSA

ma 8.8.2016

Viikonloppuna sattui ja tapahtui.  Olin lauantaina kunnolla pyörityksessä, kun samalle päivälle sattui kaksi juhlaa peräkkäin.  Eihän siinä mitään, mutta kun toinen oli Hämeenlinnassa ja toinen Espoossa.

 

ELOKUISIA AVAJAISTUNNELMIA GALLERIA PAPERIHUONEELLA

ELOKUISIA AVAJAISTUNNELMIA GALLERIA PAPERIHUONEELLA

Juhlistimme elokuun taiteilijoiden näyttelyjen avajaisia Galleria Paperihuoneelle kello 12.

 

OTSO PUHALSI VIISI KYNTTILÄÄ SAMMUKSIIN

OTSO PUHALSI VIISI KYNTTILÄÄ SAMMUKSIIN

Juhlistimme pojanpoika Otson viisivuotispäiviä kello 15.  Osallistuin molemmissa juhlatarjoilun valmistamiseen.  Miten sattuikaan, molemmissa oli tarjolla mm. pieniä cocktail-tikkuja.  Laskin, että pujottelin niitä ainakin sata kappaletta.  Lopputulos oli näyttävä ja maittava.

 

MÖKKIVIERAINA SIRPA, ERKKI SEKÄ MIIKA

MÖKKIVIERAINA SIRPA, ERKKI SEKÄ MIIKA

 

SIRPA TOI TULIAISIKSI ITSENEULOTUT VILLASUKAT

SIRPA TOI TULIAISIKSI ITSENEULOTUT VILLASUKAT

Sunnuntaina saimme mökkivieraiksi Sirpan ja Erkin.  He tulivat tällä kertaa Pälkäneen suunnalta polkupyörillä.  Päivä oli kaunis ja aurinkoinen.

 

MUURIKKALETTUJA TARJOLLA

MUURIKKALETTUJA TARJOLLA

Tarjosimme alkajaisiksi kuohuviiniä sekä suolaisia ja makeita muurikkalettuja.

Siirryimme illan edellä rantakeinulle.  Sauna lämpeni ja kesämökkitunnelma oli seesteinen.  Sirpa oli yksin saunassa, kun onnettomuus tapahtui.  Hän liukastui märällä irtopenkillä ja loukkasi pahasti ranteensa.  Minä juoksin rinnettä ylös hakemaan puhelimen.

 

AMBULANSSI SAAPUI HÄMEENLINNASTA

AMBULANSSI SAAPUI HÄMEENLINNASTA

Potilaskin pääsi omin avuin ylämäkeen ja hautoi kättä kylmässä vedessä, kun ambulanssi kaartoi pihaan. Hän sai ensiapua ja pääsi sitten Jussin kyydissä Hämeenlinnaan sairaalaan.

Sirpa jäi yöksi keskussairaalaan.  Aamulla hän tuli taksilla takaisin mökille käsi kipsilastassa.  Vasen ranne oli murtunut ja oikeassa kädessä oli palovammoja.  Nostimme Sirpan pyörän auton kyytiin ja veimme potilaan turvallisesti Tampereen kotiin.  Erkki pyöräili Parolaan ja matkusti paikallisjunalla kotiin.  Sellainen pyöräretki tänä vuonna.

Saimme Erkiltä kännykkäkuvasarjan otsikolla:  ”Perinteinen pyöräretki Etuloille 6.-8.8.2016.  Meno Pälkäneen ja Lepaan kautta.   Paluu yllättäen autolla ja junalla, kun sattui saunatapaturma”.

PYÖRÄILIJÄT LAITIKKALASSA

PYÖRÄILIJÄT LAITIKKALASSA

 

UUDISRAKENNUKSEN TARKISTUS

UUDISRAKENNUKSEN TARKISTUS

 

SEESTEINEN ILTA SUVELASSA

SEESTEINEN ILTA SUVELASSA

 

ENSIAPU SAAPUI

ENSIAPU SAAPUI

 

SIRPAN PYÖRÄ PÄÄSI AUTON KYYTIIN

SIRPAN PYÖRÄ PÄÄSI AUTON KYYTIIN

 

ERKKI NOSTI PYÖRÄNSÄ PAROLASSA JUNAAN

ERKKI NOSTI PYÖRÄNSÄ PAROLASSA JUNAAN

 

ti 9.8.2016

Palasimme iltapäivällä Tampereeltä Ikean ja Ideaparkin kautta.  Meillä on edelleen sohvanmetsästys käynnissä.  Masennuin täysin tarjonnasta.  Toki löytäisin ihannesohvan suurella rahalla, mutta pienemmillä pennosilla valikoima ei ole kummoinenkaan alennusprosenteista huolimatta.  Tänään lähdemme käymään kaupunkiasioilla.  Poikkeamme matkalla katsastamaan Tiiriön huonekalukaupat.

Istuimme illalla tuulisella rannalla saunan jälkeen.  Aurinko lämmitti mukavasti samoin kuin kellarista löytynyt prosecco.  Kun taivas vetäytyi pilveen, sai kietoa saunatakkia tiiviisti ympärille.  Syksyn merkkejä on ilmassa.

 

UUSIN PERHEENJÄSEN SAAPUU VIIKON KULUTTUA HÄMEENLINNAN KOTIIN

UUSIN PERHEENJÄSEN SAAPUU VIIKON KULUTTUA HÄMEENLINNAN KOTIIN

Tässä se kaunokainen on.  Sotkasta löytyi ihan kelvollinen tarjousdivaani.  Siitä saa helposti vuodesohvan.  Hinta vähän yli 500 euroa.  Väri käytännöllinen tummanharmaa.  Ihastuin tietysti taustalla näkyvään vaaleaan versioon, mutta totesin ettei se pärjää meidän perheessä.  Harmaa on hyvä väri.  Koristelen sohvan värikkäillä tyynyillä.  Niin ja samalla matkalla löytyi myös uusi ruokapöytä.  Olen jo pitkään haaveillut isosta pöydästä.  Tällä on mittoja 85 x 170 cm.  Kelpaa siinä tarjota herkkuja isommallekin porukalle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.