ihmisen kuva

img_5078to 8.9.2016

”Kirjoituksia Koneesta” kurssin suosio yllätti.  Galleria Koneessa oli melkein ruuhkaa, kun 13 kurssilaista etsi itselleen paikan.  Opettajamme Päivi Haanpää antoi itselleen lempinimen ”puhelias Päivi”, sillä hän kertoi aluksi kurssin sisällöstä pitkään ja perusteellisesti.  Tämä siksi, että uusia kirjoittajia oli paljon.

Saimme lämmittelytehtäväksi yllättäen piiruspaperit ja kehotuksen piirtää vasemmalla kädellä omakuva ja siihen teksti tämän hetken tunnelmasta.  Sen jälkeen teimme vielä esittelykierroksen niin, että jokainen sai lisätä adjektiivin etunimensä eteen.  Minä ilmoitin olevani ”mainio Marjaleena”.

Siihen ensimmäisen kokoontumiskerran anti jäikin, sillä minun piti kiirehtiä metalligrafiikan kurssille grafiikanpaja Paperihuoneelle.  Jatkossa lupasin itselleni, että maltan olla kirjoittajakurssilla loppuun asti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.