uutta oppimaan

"KIRJOITUKSIA KONEESTA"

”KIRJOITUKSIA KONEESTA”

to 8.9.2016

Taideopettajani sanoi jossain oppimisen alkutaipaleella: ”Tervetuloa elämän mittaiselle matkalle”.  Sitä se on ollutkin eikä loppua näy.  Vanajaveden opiston kurssisyksy on jo alkanut.  Lapinmatkan vuoksi myöhästyin alusta, mutta matka jatkuu.  Tänään käynnistyi ”Kirjoituksia Koneesta” taidegallerian puolella Verkatehtaalla.  Saimme yllättäen piirustustehtävän lämmittelyksi.  Omakuva vasemmalla kädellä oli haasteellinen.

 

petran_kurssi

Tänään ehdin myös mukaan grafiikanpajallemme Paperihuoneelle, jossa puheenjohtajamme Petra opettaa metalligrafiikkaa.  Nyt ensimmäistä kertaa ihan virallisesti VOP:n kurssina.  Jännitimme, saammeko vaadittavat kymmenen osanottajaa.  Se ei ole pikkukaupungissa itsestään selvää.  Mutta onneksi halukkaita löytyi.  Minä osallistun rivikurssilaisena.  Vaikka perusasiat osaankin, ryhmässä on aina mukava työskennellä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.