uusia makuja mökillä

TARJOLLA TUTTUJA JA VÄHEMMÄN TUTTUJA MAKUJA

TARJOLLA TUTTUJA JA VÄHEMMÄN TUTTUJA MAKUJA

Ostin lokakuisena viikonloppuna mökkimatkalla kaupasta perunoita ja ruusukaaleja sekä uutta suosikkiani mifua.  Luotin, että löydän lähimetsästä sieniä.  Löysinkin – tasan yhden punikkitatin.  No, se oli kookas ja täysin puhdas.  Se riitti mainiosti kahdelle hengelle.  Varsinkin kun lisäsin pannulle runsaasti sipulia ja kuohukermaa.

Välimeren tomaattimifun maustoin itämaiseen tapaan.  Siis valkosipulilla, tuoreella inkiväärillä, korianterilla (omasta penkistä) ja soijakastikkeella.  Tuttu punaherukkahillo sopi yllättävän hyvin vahvojen mausteiden kaveriksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.