elämää taidenäyttelypyörityksen jälkeen

SYYSVÄREJÄ

SYYSVÄREJÄ

su 9.10.2016

Täytyy myöntää, että ”Naisen naamio” -näyttelyn ripustuksen ja avajaisten jälkeen olin aika puhki.  On minulla ollut ennenkin omia näyttelyjä, mutta ehkä tämä ensiesiintyminen omassa galleriassamme oli jonkinlainen näytön paikka.  Kaikki on sujunut enemmän kuin hyvin.  Avajaisissa oli mukavasti vieraita ja sain kiitosta iloisista kollaaseista.  Kolmessa on nyt punainen täppä ja sisko on varannut vielä yhden odottamaan pyöreää merkkipäiväänsä.  Mukavaa.

Meidän piti Jussin kanssa lähteä avajaisten jälkeisenä päivänä reippaina mökille sienimetsään.  Lähtö viivästyi, sillä vietin ensin mukavan brunssihetken galleriassa ystäväni Raijan kanssa.  Sain lahjaksi ihanan lämpimät villasukat – kiitokset vielä kerran.

 

MÖKKINAAPURIT MAIJU JA TIMO ILAHDUTTIVAT GALLERIAVIERAILULLA

MÖKKINAAPURIT MAIJU JA TIMO ILAHDUTTIVAT GALLERIAVIERAILULLA

Kun olin lähdössä, tuttu toisensa jälkeen kävi tervehtimässä.  Oli hauskaa esitellä näyttelyä kaikessa rauhassa.

 

SYYSASTERIT RIEHAANTYIVAT KUKKIMAAN TÄYSILLÄ LOKAKUUSSA

SYYSASTERIT RIEHAANTYIVAT KUKKIMAAN TÄYSILLÄ LOKAKUUSSA

Ehdimme sentään valoisan aikaan mökille.  Ilta oli mukavan aurinkoinen.  Kuvasin avajaisissa saamiani kukkia ilta-auringon kalpeissa säteissä.

 

TAITEILIJA KIITTÄÄ AVAJAISKUKISTA

TAITEILIJA KIITTÄÄ AVAJAISKUKISTA

Tänään sunnuntaina aurinko ei pilkahtanut ja keli oli tosi kolea.  Tein pitkän retken lähimetsään, mutta sienisaalis jäi minimaaliseksi.

 

JUSSIN RAPUMERROISTA LÖYTYI KYMMENEN VONKALETTA

JUSSIN RAPUMERROISTA LÖYTYI KOMEITA VONKALEITA

Jussi koki rapumerrat ja hihkaisi, kun palasin metsästä: ”Nyt voimme pitää rapujuhlat, saksiniekkoja on noin 15 kappaletta!”  Soitimme oitis Immolle, joka lupasi neuvotella Tertun kanssa sopivasta juhlapäivästä.

 

SYYSKIMPPU OMASTA PIHASTA

SYYSKIMPPU OMASTA PIHASTA

Mökkisaunan jälkeen olimme valmiit lähtemään kaupunkiin, sillä uusi viikko tuo taas uusia haasteita.

 

PIKKUPOIKIEN KOLLAASIPRINSESSAT ILAHDUTTIVAT MUMMIA

PIKKUPOIKIEN KOLLAASIPRINSESSAT ILAHDUTTIVAT MUMMIA

Sähköpostista löytyi hauska viesti.  Pikkupojat Otso ja Visa olivat menossa syntymäpäville ja he olivat askarrelleet Eeville ja Oonalle kollaasiprinsessat!

 

ke 12.10.2016

Elämä pikkukaupungissa on palannut viikkorytmiin.  Päivät ovat olleet syksyisen kirpeitä ja poutaisia.  Vedostin grafiikanpajalla sarjan uusia korttiaihioita.  Liimasin ne korttipohjille ja vein muutaman taidelainaamoon ja loput omaan galleriaamme.

 

PIHLAJA KOTI-IKKUNAN TAKANA ON ILO SILMÄLLE

PIHLAJA KOTI-IKKUNAN TAKANA ON ILO SILMÄLLE

Tiistaina venyttelimme ja minä kävin maalauskurssilla.  Tänään keskiviikkona oli vapaapäivä.  Jussi kävi päiväseltään mökkihommissa, minä työhuoneella.  Kohtasimme Bio Marilynissa.  Kävimme katsomassa ihastuttavan elokuvan ”Florence”.  Sen tähtinä loistivat Meryl Streep ja Hugh Grant, molemmat suosikkejani.

 

SUOSITTELEN

SUOSITTELEN

Florence kertoo yhdysvaltalaisesta seurapiirirouva Florence Foster Jenkinsistä (1868-1944), joka harrasti laulua, levyttikin. Mysteeri-ilmiöksi hän nousi lahjattomuuttaan, häntä kutsuttiin maailman huonoimmaksi laulajaksi.”

Palasimme virkistyneinä kirjaston kautta kotiin.  Hämeenlinnassa on kaksi elokuvateatteria.  Tätä iloa riittää talvikuukauksiksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.