kuningas on kuollut

CHIANG MAISSA

CHIANG MAISSA

pe 14.10.2016

”Thaimaahan on julistettu suruaika kuningas Bhumibol Adulyadejin kuoleman johdosta, minkä seurauksena esimerkiksi virastot saattavat sulkea ovensa, käteinen voi loppua automaateista ja alkoholin tarjoiluun voi tulla rajoituksia.”   Näin kirjoitti aamun Helsingin Sanomat.

Me olemme taas kerran lähdössä Thaimaan aurinkoon marraskuussa.  Saamme iloksemme Arjan ja Eskon kahdeksi ensimmäiseksi viikoksi matkaseuraksi.  Miten kuninkaan kuolema vaikuttaa turismiin, sen näemme paikan päällä.  Toivottavasti levottomuuksilta vältytään.

 

BANGKOKIN HUMUSSA

BANGKOKIN HUMUSSA

Olemme ihailleet vuosien varrella kuninkaan ja kuningattaren kuvia katujen varsilla ja hotellien auloissa.  Nyt on yksi aikakausi loppunut ja tulevaisuus on vähintäänkin epävarma.  Raportti seuraa, jos matkastamme tulee totta.

There are 2 comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.