naamiomaalari

NAAMIOTANSSI - akryyli-öljuvärimaalaus kankaalle

NAAMIOTANSSI – akryyli-öljyvärimaalaus kankaalle

pe 14.10.2016

Olen päässyt vihdoinkin pitkän kesän jälkeen maalausvauhtiin.  Olen ottanut vauhtia Vanajaveden opiston maalausryhmästä.  Maalaan siellä tiistai-iltaisin akryyliväreillä.  Ihan vain sen vuoksi, että maali kuivuu nopsaan.  Olen nyt jatkanut kahta työtä omalla työhuoneella öljyväreillä.  Niistä ensimmäinen ”Naamiotanssi” ehti omaan näyttelyyni.  Kun meillä oli opistolla katselu, oli hauska lainata omasta näyttelystä oma työ hetkeksi julkiseen katselmukseen.

 

NÄMÄ MAALAUKSET OVAT VIELÄ KESKENERÄISIÄ

NÄMÄ MAALAUKSET OVAT VIELÄ KESKENERÄISIÄ

Kollaasi-innostus on nyt hoidossa, joten voin jatkossa keskittyä puhtaaseen maalaamiseen.  Se tarkoittaa, että talvikuukausina minulla riittää mieleistä puuhaa.  Koska uusi kotimme on nyt tosi lähellä työhuonettani, voin käydä tekemässä kuultavia kerroksia vaikka joka päivä.  Kuvia on luvassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.