suuntana bangkok

img_6886Meille on tullut jo eläkeläisrutiini.  Vietämme kesäkuukaudet mökillä.  Palaamme muuttolintujen lailla talveksi kaupunkiin.  Ensin Hämeenlinnaan, sitten etelän aurinkoon.  Olemme viettäneet jo monen monituista talvikuukautta Aasian auringossa.  Niin tänäkin vuonna.  Varasimme tuttuun tapaan Finnairin tarjouslennot Bangkokiin.  Sieltä voi suunnistaa paikallisin halpalentoyhtiöiden siivillä edullisesti minne vain.  Viime vuoden marraskuussa vietimme sateiset kaksi viikkoa Koh Samuilla.  Sen jälkeen suunnistimme Vietnamiin kulttuurikaupunki Hueen.  Siellä oli kerrassaan hienot kelit.

Tänä vuonna matkamme suuntautuu monen vuoden tauon jälkeen Phuketiin.  Kuvittelemme että sillä puolella mannerta ei ole niin sateista kuin Samuin saarella.  Jussin nuorin veli Esko ja vaimonsa Arja lähtevät kahdeksi ensimmäiseksi viikoksi mukaan.  ”Matka, joka kerran elämässä pitää tehdä”, Arja hehkutti.  Varoittelin, että ensimmäisen matkan jälkeen voi tulla monta seuraavaa.  Niin meille on käynyt.  Raportoin aikanaan, miltä Thaimaa näyttää kuninkaan kuoleman jälkeen.

Meillä on suunnitelmissa – ja itse asiassa jo varattunakin – toiset kaksi viikkoa pohjoisessa Chiang Maissa.  Olemme olleet siellä pari kertaa.  Kaupunki on kerrassaan viehättävä ja omaleimainen.  Varasimme nyt hotellit vanhasta kaupungista uima-altaan kera.  Hintataso on mukavan edullinen.  Vatsanpohjassa nipistelee jo mukavasti.

There is one comment

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.