fantastinen fantasea

ARJA JA ESKO VALMIINA ILLANVIETTOON

ARJA JA ESKO FANTASEASSA

la 19.11.2016

Esitteet hehkuttivat spektaakkeliesitysta Kamalan FantaSeassa.  Paikka oli vain runsaan kilometrin päässä majapaikastamme.  Ystävällinen isäntäväkemme varasi meille liput edulliseen hintaan.  Kallista lystiä se oli silti, sillä buffet-illallinen ja show maksoivat 2000 bahtia (=50 euroa) hengeltä.  Se on paljon maan hintatasoon nähden.

 

VALMIINA ILLAN SEIKKAILUUN

VALMIINA ILLAN SEIKKAILUUN

 

HANUMAN TOIVOTTI VIERAAT TERVETULLEIKSI

HANUMAN TOIVOTTI VIERAAT TERVETULLEIKSI

 

SÄKENÖIVÄ SISÄÄNMENO

SÄKENÖIVÄ SISÄÄNMENO

Mutta perillä satumaailmassa saimme täysin verroin vastinetta rahalle.

 

THAITANSSIA

THAITANSSIA

 

PALACE OF THE ELEPHANTS

ILLALLISRAVINTOLA GOLDEN KINNAREE

 

ILLALLISRAVINTOLAN SISÄÄNKÄYNTI

SISÄÄNKÄYNTI

 

BUFFET-ILLALLISSALI OLI VALTAISA

BUFFET-SALI OLI VALTAISA

Illallinen oli erinomainen ja paikka ylellinen.  Olimme halvemmalla puolella, jossa oli tarjolla perinteistä thairuokaa – kasviksia, kalaa ja lihaa.  Kalliimmassa ravintolassa olisi ollut lisänä vielä mereneläviä.  Minun suosikkini oli kasvisbuffet, josta löytyi myös hyvä valikoima thai- ja intialaisia makuja.  Maistelin erivärisiä curryja ja olin kovasti tyytyväinen.

KALLIITA MATKAMUISTOJA

KALLIITA MATKAMUISTOJA

 

JALOKIVITAIVAS

JALOKIVITAIVAS

 

KIMALLUSTA

KIMALLUSTA

Ehdimme kierrellä alueella ruuan jälkeen tunnin verran.  Ilta oli pimentynyt ja säihkyvät valot loistivat tropiikin yössä.

TIGER KINGDOM

TIGER KINGDOM

Tiger Kingdom oli jännittävä paikka.  Kiersimme pimeitä käytäviä kohti päätepistettä.  Lasiseinän takaa löytyi tiikeripariskunta omasta valtakunnastaan.

 

PALACE OF THE ELEPHANTS - SHOWRAKENNUS

PALACE OF THE ELEPHANTS – SHOWRAKENNUS

Show Fantasy of a Kingdom oli kerrassaan mahtava.  Siellä ei saanut kuvata.  Kamerat piti jättää säilytykseen.  Mutta mielikuvat ovat tuoreessa muistissa.  Näimme lavalla tarinoita kansalliseepoksesta, taidokkaita tansseja, lentäviä akrobaatteja, taikuutta ja eläimiä.  Esityksen tähtinä oli kymmeniä komeita elefantteja.  Shown viehkoimmat esiintyjät olivat pienet kanaset, jotka juoksivat iloisesti lavan poikki.  Niitä seurasi tiikeri, vesipuhveli, lauma kilejä ja parvi kyyhkysiä.  Vaikuttavia olivat myös upeat kullanhohtoiset esiintymisasut, elävä tuli ja tykinpauke.  Suosittelemme elämystä kaikille Phuketinkävijöille!

There are 2 comments

 1. terttuimmo

  Hola! Kyllä teillä siellä onkin ihan KAMALANnäköistä, huh huh! Ja on kultaa ja kimallusta, vaikka piti olla suruaikakin?? Ja mitkä kalliit fantasia -huvitukset……mahtaa tulla aika pitkäksi ja koti-ikävä tuommoisista 😢?? Jokohan kommentit tavoittaa nyt täältä euroopan toiselta laidalta, kun ensimmäiset katosivatten taivaan tuuliin. Onneksi tässä kämpillä toimii wifit ym tekniikat. Meillä täällä sataa nyt toista päivää, joten on hupaisaa katsella teidän aurinkoisia javärikkäitä kuvianne. Meillä loma nyt puolessa välissä. Pyöräilty on rantaa itään ja länteen, uimaankin keretty ja Immon kävelymittari tehnyt uusia ennätyksiä eli kuntolomaa näköjään, sää ainakin suosii liikkumista kun ei juurikaan tule hiki harrasteissa.
  Leppoisaa lomaa toiselle puolen pallon!
  dos malaquenos

  Tykkää

 2. marjaleenaetula

  Hola ja hyvää kuntoloman jatkoa! Meillä täällä on lähes kylpylätunnelma, sillä saamme lämpimiä sadekuuroja lähes päivittäin. Vaihdamme huomenna maisemaa Bangkokiin. Rantaelämä on nyt ohi, mutta uiminen ei, meri vaihtuu uima-altaisiin ja lämmintä riittää takuuvarmasti.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.