china townin eksotiikka häikäisi

img_6799to 24.11.2016

Kymmenen päivää Phuketissa on takana.  Aika meni taas turhankin nopsaan.  Lensimme aamuvarhaisella takaisin Bangkokiin.  Asetuimme tuttuun Victoria -hotelliin.  Koska herätys oli viideltä, päivälepo oli tarpeen.  Minä torkuin altaalla, muut huoneissa.  Taivas oli onneksi pilvinen, muuten nahka olisi palanut kertoimista huolimatta.

 

SAAVUIMME CHINA TOWNIIN VALOISAN AIKAAN

SAAVUIMME CHINA TOWNIIN VALOISAAN AIKAAN

Illan edellä virkistyimme ja otimme taksin 100 bahtilla (2,5 euroa) China Towniin.  Idän eksotiikka sai Arjan ja Eskon hämmästelemään, mitä kaikkea voikaan olla tarjolla.

 

KOMEITA DURIAN-HEDELMIÄ

KOMEITA DURIAN-HEDELMIÄ

Katselimme katukojujen hedelmätarjontaa.  Ostimme Miikalle tuliaisiksi duriantahnaa, josta tiedämme hänen pitävän.  Kävimme apteekissa ihmettelemässä pääskysenpesiä, haineviä,  ginsengjuuria ja kuivattuja merihevosia.

 

ARJA HÄMMESTELI VÄRILOISTOA

ARJA IHAILI PUNAISEN JA KULLAN VÄRILOISTOA

 

TEEKAUPASSA

TEEKAUPASSA

Kävimme teekaupassa ostamassa vihreää kiinalaista teetä ja löysimme katukojusta kukkanupputeetä.

 

NÄITÄ EMME TOHTINEET MAISTELLA

NÄITÄ EMME TOHTINEET MAISTELLA

Hämmästelimme  wokattuja toukkia, skorpioneja ja heinäsirkkoja.  Tutkailimme kultakauppojen tarjontaa, mutta vältimme kiusaukset.

CHINA TOWN ILTAVALOSSA

CHINA TOWN ILTAVALOSSA

Illan hämärtyessä etsimme ruokapaikkaa.  Olemme Jussin kanssa asuneet jossain vaiheessa muutaman päivän China Townissa.  Löysimme tutun mereneläviin erikoistuneen ruokapaikan pääkadulta.  Se oli heti alkuillasta tupaten täynnä.  Saimme ensin jonotusnumeron ja pienen odottelun jälkeen pöytäpaikan.

 

ILLALLISELLA CHINA TOWNISSA

ILLALLISELLA CHINA TOWNISSA

Minä innostuin tilaamaan koko seurueellemme lempiruokiani: tulista hotpotia, pikku- ja vihersimpukoita, grillattuja jättirapuja, paistettua riisiä ja wokattuja pavunituja.  Ne tarjottiin tulisten dippikastikkeiden kera.

 

MERENHERKKUJA

MERENHERKKUJA

Olin tosi tyytyväinen makuihin, mutta Arjan ja Eskon mielestä ne olivat liian vahvoja.  Simpukoista he eivät pitäneet.  Kaikesta huolimatta saimme vatsat täyteen ja lasku oli hyvin kohtuullinen.  Kokonaishinta oli 850 bahtia eli noin 20 euroa ja se sisälsi ruokien lisäksi muutaman ison oluenkin.

Maksoimme paluumatkasta suosiolla 200 bahtia, sillä sade alkoi ruokailun aikana ja vettä tuli taivaan täydeltä.  Nyt Bangkok -seikkailuamme on jäljellä tasan kaksi päivää.  Huomenna suuntaamme Suureen Palatsiin ja Khaosan Roadille.  Lauantai on shoppailupäivä.

TUK-TUKEJA LIIKENTEESSÄ

TUK-TUKEJA LIIKENTEESSÄ

Asumme aivan Siam Centerin lähellä.  Ehkäpä otamme tuk-tukit kulkupeliksi.  Olemme yrittäneet järjestää Arjalle ja Eskolle elämyksiä.  Tuk-tuk kuuluu tähän sarjaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.