vuosi 2017 alkoi

IMMON HIENO RAKETTIKUVA

IMMON HIENO RAKETTIKUVA

su 1.1.2017

Vietimme nyt ensimmäistä kertaa uutta vuotta uudessa kaupunkikodissamme Hämeenlinnassa.  Keli oli märkä, pimeä ja lumeton.  Se ei ollut mitään uutta.  Sisällä oli kynttilänvaloa ja ruuantuoksua.  Juhlavieraat Terttu ja Immo saapuivat illalla.

 

MALJAT VUODELLE 2017

MALJAT VUODELLE 2017

Aloitimme juhlanvieton perinteisesti Törley-kuohuviinimaljoilla.  Lähetimme tervehdyksen Nummelaan Liille ja Kaizulle, jotka ovat viettäneet monta juhlahetkeä kanssamme.  Viettävät toivottavasti jatkossakin.

 

AVOCADOSALAATTIA SEKÄ GRAAVILOHTA JA MÄTIÄ

AVOCADOSALAATTIA SEKÄ GRAAVILOHTA JA MÄTIÄ

Tarjosin avocadesalaatia katkarapujen kanssa ja herkkukaloja kuoriperunoiden kera.  Herkkukalat tarkoittivat graavilohta, mätiä lisukkeineen ja Immon sinappisilakoita.

 

ANKANRINTAA JA KAMPASIMPUKOITA

ANKANRINTAA JA KAMPASIMPUKOITA

Lämpimäksi ruuaksi Jussi paistoi ankanrintaa ja minä ansiokkaasti nettiohjeen tarkan ohjeen mukaan kampasimpukoita.

 

PUOLUKKAJÄÄDYKETTÄ JA KAIZUN LAATULIKÖÖREJÄ

PUOLUKKAJÄÄDYKETTÄ JA KAIZUN LAATULIKÖÖREJÄ

Terttu toi tuliaisiksi herkkujälkiruokaa, puolukkajäädykettä.  Liin ja Kaizun joululahjapaketista löytyi jälkiruokapöytään sekä punaherukka- että myrttilikööriä.  Jälkimmäinen oli tilaustyö, joka onnistui mainosti.  Kiitoksemme!

 

VUOSI VAIHTUI LINNANPUISTOSSA

VUOSI VAIHTUI LINNANPUISTOSSA

Puolen yön aikaan lähdimme linnanpuistoon katsomaan rakettien pauketta.  Sitä iloa riitti koko retkemme ajan.  Kaupungissa asumisessa on puolensa.

Sunnuntai oli lepopäivä.  Nukuimme pitkään, söimme aamupalaa pitkään, teimme pienen kaupunkikävelyn ja nautimme lounaaksi Leenan thaikalakeittoa.  Perinne sekin.  Saattelimme vieraat iltapäivällä kotimatkalle.  Jännitimme sen jälkeen Jussin kanssa television äärellä sohvalla, miten Kymmenelle pienelle neekeripojalle – anteeksi sotilaspojalle – käykään.  Vaikka tarina oli tuttu, murhaajaa emme muistaneet.  Näissä tunnelmissa on hyvä aloittaa vuosi 2017.  Jussin toivomuksesta vietämme taas kerran tammikuusa laihoja viikkoja keittolinjalla.  Täysin raittiiksi emme rupea, mutta kevennys on tarpeen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.