talvivitamiineja

VERIAPPELSIINIT OVAT TÄMÄN TALVEN LÖYTÖ

VERIAPPELSIINIT OVAT TÄMÄN TALVEN LÖYTÖ

Olen ihastunut talven sitrustarjontaan.  Mandariinit ovat makeita ja uusin löytö pienet veriappelsiinit kirpeänmaukkaita.  Kun hiihtolomaliset olivat meillä kylässä, tein pitkästä aikaa hedelmäsalaattia.  Jäätelö oli syöty, mutta jääkaapista löytyi kuohukermapurkki.  Poikaset pistelivät hedelmiä hyvällä halulla ja pyysivät vielä lisääkin – kermaa!

Jussi on kantanut kotiin tasaiseen tahtiin muhkeita mangoja.  Raaoista hän tekee tulista mangosalaattia.  Kypsät syömme sellaisenaan ja tunnemme kaukokaipuuta Aasian aurinkoon.  Jos/kun saamme kakkosasuntomme myytyä tai vuokralle, rupean tositoimiin eli tutkailemaan äkkilähtötarjouksia.  Suomen kesään on vielä aivan liian pitkä matka.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.