elokuvia ja taidekierroksia hämeenlinnassa

MAALISKUUN MAISEMA

MAALISKUUN MAISEMA

ke 1.3.2017

Sain Liisa K:n parin päivän vierailulle Hämeen hiihtolomaviikolla.  Suunnittelin ohjelmamme huolella.  Tiistaina shoppailua, susheja ja illalla Bio Rexissä huippusuosittu elokuva ”La la Land”.  Kaikki tutut olivat hehkuttaneet pitäneensä siitä.

 

lala

Liisa ja minäkin pidimme, mutta Jussi ei oikein syttynyt.  Ei siinä mitään.  Pääosan esittäjät olivat kerrassaan hurmaavia eikä loppuratkaisukaan ollut liian lälly.

Keskiviikkona kaupungissa satoi silkkaa vettä.  Pienen kirpparikierroksen jälkeen kävimme Galleria Paperihuoneella katsomassa Kaisa Koljosen ”Muuntujat” -näyttelyn.  Se oli avoinna viimeistä päivää.  Huomenna on purku ja seuraavan näyttelyn ripustus.

artsi

 

 

KATUTAIDETTA TAIDEMUSEOLLA

KATUTAIDETTA TAIDEMUSEOLLA

Jatkoimme matkaa taidemuseolle.  Katutaide oli kiinnostavaa, vaikka ei ehkä ihan lähinnä sydäntä.  Uudella puolella oli esillä ”Yhteiset kuvamme”.  Pidin kovasti.  Tukevan uuniperuna – sienimuhennos – lounaan jälkeen ehdimme pelata muutaman canastan (Liisa voitti) ennen kuin oli aika saattaa vieraamme iltajunaan.

 

PIRJON, PETRAN JA PAULAN KANSSA LITOGRAFIAHOMMISSA

PIRJON, PETRAN JA PAULAN KANSSA LITOGRAFIAHOMMISSA

Minä jatkoin matkaa ARX:iin litografian pariin.  Se hyöty hiihtolomaviikosta on, että me graafikot voimme käyttää vapaasti taideluokkaa ja litoprässiä.  Jatkamme perjantaina.

 

HÄMEENLINNAN VALOT SATEISENA MAALISKUUN ILTANA

HÄMEENLINNAN VALOT SATEISENA MAALISKUUN ILTANA

 

la 4.3.2017

Vaikka oli hiihtolomaviikko, ohjelmaa riitti.  Jatkoimme puuhastelua litografiakivien parissa.  Sain vedostettua oman kiveni yhdessä Paulan kanssa.  Nyt vain viimeistely eli taustojen telaus puuttuu.  Kuvia on siis luvassa pikapuoliin.

 

PÄÄSIN SEIJAN KANSSA SÄVYSÄVY YHTEISKUVAAN

PÄÄSIN SEIJAN KANSSA SÄVYSÄVY YHTEISKUVAAN

Eilen juhlistimme taidekoulukaveri Seija Grönqvistin ”Onko jo kevät” – näyttelyn avajaisia Galleria Paperihuoneella.  Vieraita oli ennätysmäärin.  Tässä lisää tunnelmakuvia.

 

TYÖVOITTO - BAROKKIKUKAT OVAT VALMIIT

TYÖVOITTO – BAROKKIKUKAT OVAT VALMIIT

Olin tänään reipas ja sain lopultakin sarjan barokkikukkia ja vielä bonuksena kukkakeijun valmiiksi.  On niitä tullut tuherrettuakin.   Nyt siirryn pehmeämpään väriasteikkoon.  Pakkasin öljyvärit pois ja otin temperapigmentit esille.  Aloitin ensimmäiset kokeilut pitkän tauon jälkeen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.