sävyjä

SÄVYJÄ GALLERIA KONEESSA

to 9.3.2017

Tiina Nevalaisen ”Sävyjä” oli riemastuttava palapeli.  Gallerian peräseinällä oli kokonaista oli 120 kappaletta 20 x 20 cm taideteosta.  Niiden aiheena oli lehdet.  Meidän kirjoituskurssilaisten riemastuttavin tehtävä liittyi niihin.  Mutta sitä ennen saimme valita yhden isommista töistä ja kirjoittaa, minkä tunnetilan tai vuodenajan se toi mieleen.  Minä valitsin upean maalauksen, jonka nimi oli ”Viinimusta”.

Kakkostehtävää varten Päivi -opettajamme luki Claes Anderssonin runokirjaa ”On kylmä, täällä palaa”.  Meidän tehtävämme oli tehdä havaintoja maalausten värimaailmasta ja kirjoittaa sitten runo tai pieni kertomus valitsemastamme väristä.  Maalauksissa oli hienoja harmaita, mutta kaikki me kirjoittajat valitsimme värikkäämmin.  Minua inspiroi keväinen kellanvihreä.

Niin ja se kolmas tehtävä.  Päivi jakoi meille pinon lappusia, joille saimme kirjoitella mieleen tulevia sanoja palapeliseinän maalauksista.  Niistä piti sitten yhdistellä runopätkiä.  Tässä minun aikaansaannokseni:  ”Alakuloinen tanssi kultaisesta sateesta helminauhaksi, myrsky valuttaa palapelin hiput seppeleeksi, muurahaiset kivittävät sinistä haamua”.  Taisin ylittää itseni:)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.