venäläiset rahkaletut

RAHKALETTUJA SUORAAN PANNULTA

Paistan lähes aina lettuja, kun pikkupojat ovat meillä kylässä.  Mutta kyllä letut maistuvat isoillekin pojille.  Hemmottelin Jussia naistenpäivän merkeissä.  Kokeilin jotain uutta.  Olen ihastunut laajoilla venäjänmatkoillani rahkaherkkuihin.  Lettuja on ollut tarjolla aamiaispöydissä.

 

AINEKSET RAHKALETTUIHIN OVAT YKSINKERTAISET

Näin ne tein.  Valutin purkillisen maitorahkaa ja turkkilaista jogurttia kahvinsuodattimessa puolisen tuntia.  Rikoin kulhoon kolme kananmunaa, sekoitin ne ja lisäsin rahka-jogurttiseoksen, ruokalusikallisen sokeria, ripauksen vaniljasokeria ja toisen ripauksen suolaa.  Lopuksi lisäsin desilitran vehnäjauhoja ja sekoitin tasaiseksi.

Taikina sai vetäytyä puolisen tuntia.  Paistoin letut keskilämmöllä voissa kullanruskeiksi.  Tarjosin sokerin ja hillon kera.  Nam.  Suosittelen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.