nyhtökaura – uusi tuttavuus

NYHTÖKAURAA JA LISUKKEITA

”Uusi suomalainen innovaatio nyhtökaura on saavuttanut valtaisan suosion. Nyhtökauraa on laajasti saatavilla myös K-ruokakaupoista ja vaikka kysyntä ajoittain ylittää saatavuuden, tilataan nyhtökauraa kauppoihin mahdollisuuksien mukaan koko ajan lisää.”

Minulla on ollut tämän kevään mittaan haasteena testana uutuustuotteet mifu, härkis ja nyhtökaura.  Kahta ensimmäistä olen maistanut.  Mifu on ollut positiivinen tapaus kunhan sen maustaa hyvin.  Härkikseen en ihastunut.  Nyt löysin yllättäen lähikauppa K-Marketista nyhtökauraa.  Otin maustamattoman pakkauksen näin aluksi.  Maustaminen oli tässäkin se juttu.

 

NYHTÖKAURA MAUSTUI KOOKOSKERMASSA JA TOFU SOIJAKASTIKKEESSA

Käytin lisukkeena tofua, herkkusieniä ja pinaattia sekä lempimakujani salotti- ja valkosipulia, chiliä, purjoa, tuoretta inkivääriä ja soijakastiketta sekä limeä ja korianteria.  Kookoskerma pehmensi vahvat mausteet.  Lopputulos oli maistuvainen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.