tropiikissa tuulee

ENSIMMÄINEN LUONTOKUVA VALMISTUI SURIA BEACH RESORTISSA MERANGISSA

Katselin Merangin hotellimme ikkunasta palmunoksien villiä tanssia tuulessa.  Otsikko ja ehkäpä tulevan akvarellinäyttelyn nimikin syntyi näissä tunnelmissa.

 

ILTAPÄIVÄMAALAUS SURIAN PUUTARHASTA

Olen maalannut ilokseni Malesian lomamme aikana.  Vietimme hiljaisella Etelä-Kiinanmeren rannalla pari viikkoa.  Ohjelmassa oli vain auringonpaistetta, uimista, syömistä ja lekottelua hiekkarannalla ja uima-altaalla.

 

MINUN FRANGIPANINI

Kukkamaalari herkistyi toisessa rantalomapaikassamme Pandan Laut Beach Resortissa.  Puutarha oli tulvillaan tuoksuvia frangipaneja.  Meillä oli käytössämme oma bungalow, jossa oli tilava veranta.  Siis oivallinen maalauspaikka.  Lähin kukkiva oksa oli aivan silmien edessä.

 

BOUGAINVILLEJA

Bougainvillet kasvavat täällä tropiikissa lähes villeinä ja kukkivat upeasti.

 

UIMA-ALLAS PUUTARHAN KESKELLÄ

 

KUVANKAUNIS SUTRA BEACH RESORT

Hotellien puutarhat ovat vihreitä keitaita.  Vaikka meri on vieressä, kaikissa majapaikoissamme on ollut myös uima-allas.  Rantatuolit ovat täällä harvinaisuus, mutta ylellisestä Sutra Beach Resortista löytyi sellaisetkin.  Osasimme arvostaa.

 

SININEN HETKI

Tällainen maalausmatka sopii minulle.  On aikaa katsella luontoa, kerätä vaikutelmia ja levittää akvarellitarvikkeet puutarhaan tai rannan tuntumaan.  Jos lähietäisyydellä on sopiva ulkopöytä ja penkki, maalari on tyytyväinen.  Minulla oli tapana kiertää lehtiön kanssa tekemässä luonnoksia.  Akvarellit syntyivät niiden pohjalta.  Käytin toki myös valokuvia muistin virkistämiseksi.

 

MERENPOHJALLA4

 

Merikuvat syntyivät Kuala Terengganussa näkemieni seinämaalausten innoittamina.  Jätimme tällä matkalla saaret ja snorklauksen väliin.  Mutta ainahan voi kuvitella miltä merenpohjassa näyttää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.