työhuoneen helmiä

KESÄKIMPPU

GALLERIA ARTIKA
Työhuoneen Helmiä 20.6.-2.7. 2017

Take a Way näyttely/teosmyynti-tapahtuma, josta ostetut teokset saa heti mukaan.  Hakemukset  29.5. 2017 mennessä. Kaikille tekniikoille. Ripustus on poikkeava. Kaikki teokset eivät mene seinälle, jolloin mukaan mahtuu enemmän taiteilijoita. Osallistumismaksu 150/per taiteilija.  Teoksia 3-5 kpl koosta riippuen. Grafiikan selailuvedokset suojattava sellofaanilla.  Myytyjen teosten tilalle voi tuoda uusia.

 

KAMELIANKUKKIA

Tämä kolahti, kun taiteilijaystävä Mari vähän houkutteli.  Vietin työhuoneella kalastelemassa helmiä pari päivää heti lomamatkamme jälkeen.  Jatkoin kukkasarjaani ”Tuoksuva puutarha”.  Minulla on Taikon – taidekauppa verkossa sivuilla neljä saman sarjan maalausta myynnissä.  Niitä en voinut hyödyntää.  Se oli hyvä vaan, sillä sain aikaiseksi tuoreita temperamaalauksia.  Pintastruktuuri syntyi sahanpurun avulla.  Kokoa näillä töillä on 50 x 50 cm.

 

UNIKKOJA

Avajaiset ovat 20.6.2017 klo 17-19 osoitteessa Galleria Artika, Uudenmaankatu 19-21, Helsinki.

Hei ystävät pääkaupunkiseudulla, tervetuloa!  Lupaan olla paikalla:)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.