ekspressiivistä maalausta tampereella

RUUSUN TUOKSUA

Ekspressiivinen maalauskurssi 3.7.-8.7. Ahlmanin kampus Hallilantie 24 Tampere.

Maalauskurssi lähenee samalla kun kesä on vehreimmillään. Pian on aika taas avata värit ja päästää ne puhumaan sinusta, meistä ja kaikesta, mitä maalaamalla voi tavoitella.

Paikalle sopii tulla omien tavoitteidensa kanssa tai ilman niitä, eli kurssilla sopii se unelmien maalaus, jota olet pitkään suunnitellut tai voit aloittaa maalaamisen ilman sen kummempaa mielikuvaa. Pienistä, hataristakin ideoista ja vailla ennakkokuvaa aloitetuista maalauksista on aina löytynyt tienviittoja hienoihin maalauksiin.

Ota kurssille mukaan omia inspiroivia dokumentteja, kuvia, esineitä, muistoja ja mitä vaan, missä näet pienenkin syyn maalata. Voi toki heittäytyä myös suoraan opettajan antamien tehtävien varaan.    

Kurssilla pyritään rentoutuneeseen, mutta keskittyneeseen tunnelmaan, jossa kunkin on hyvä työskennellä ja tutustua omalla tavallaan muihin kurssilaisiin. Kurssilla voi maalata millä tahansa väreillä, mutta ns. fyysiset värit; öljy, tai akryylivärit sopivat paksuusominaisuutensa vuoksi hyvin ekspressiiviseen maalaamiseen.

Kurssilaisille on tarjolla kovalevymaalauspohjia, gessoa sekä yleisimmät maalausnesteet (öljyt ja ohenteet), luonnospaperia yms.

Lämpimästi Tervetuloa!

Tarmo Paunu

PS: Ennakkotehtävänä voisitte miettiä, minkälaisesta kuvataiteesta pidätte. En tarkoita nyt yksittäisiä taiteilijoita, vaan yleisemmin; tyylejä ja ideoita, joista innostutte. En aio pitää tästä tehtävästä keskustelutilaisuutta. Kysäisen sitä kultakin jossain vaiheessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.